ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GENCEBAY
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Kasım 2008 11:53
Son Ziyaret:
30 Eylül 2009 23:11
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Genç DUMAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Afyon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Genç DUMAN

SON 10 MESAJI

BU HOBİDEKİ EN SİNİR OLDUĞUNUZ ŞEY?
En nefret ettiğim şey duboisilerin damızlık olduklarında bile cinsiyetini ayırt edememem bunun yüzünden 2e 5d diye aldığım koloninin hepsi erkek çıktı. O herifi bi bulursam o balıkları yediririm galiba!
 
Bir de küçük çocukların akvarymun camına vurması ve yunuslarımın korkup akvaryumdan kendini fırlatmasına sinir oluyorum. Bi çocuk yine böyle yaptı tam kafsına düştü garibim yunusum:(
Ağzı dolu tropheusum yem yiyor
Ya çok sevindim benim duboisimde bi bıraksa da bende rahatlasam. :( Hayırlı olsun kayıpsız büyütmeniz dileğimle...
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2
Hala bi numara yok pul yem veriyorum hem kendisi hem de yavrular aç kalmasın diye sabrım tükendi artık!!! Çıkartmayacak galiba ağzı o kadar şişti ki hareket ettiremiyor:) Bu hafta sonuna kadar bekleyip artık kusturmalı mıyım çıkartmazsa?
Üretimhaneye doğru:)
Bugün görmek kısmet oldu banada. Bende 220x80x70h yaptıracağım altlı üstlü bakalım kısmet artık. Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah sizin gibi bende hayallerimi gerçekleştiririm. Sağlıklı ve bol yavrulu akvaryum dileğimle...
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2
Tam olarak emin değilim bayramdan önce baktığımda tüpçüğü çıkmıştı. Sonra bayram tatili araya girdi ve ben bayramdan sonra pazartesi geldim ağzında yumurtalar vardı. Ne zaman aldığını tam olarak bilemiyorum.
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2
Hala çıkartmadı yavruları bekliyor ağzında. Acaba ne zaman çıkartır ki ?
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2
Bugün itibariyle bir problem görünmüyor hala tül yavruluğun içinde duruma alışmış gibi. Takriben ne zaman çıkartır yavruları? Bi çıkarsa da sizinle paylaşsam şimdiden çok heyecanlıyım. İyi ki akvaryum.com var bunları paylaşabiliyorum. Yorum yapan yol, gösteren herkese teşekkürler...
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2
Daha önce hiç kusturmadım kuluçka makineside evde bende iş yerindeyim acaba ne kadar oldu ki yavrular? Bu 3. yumurta alışı balığı aldığımdan beri. İlk ikisinde 4. gün atmıştı yumurtaları bu sefer hiç ilgilenmedim bayramda mı aldı yoksa bayramdan sonra mı tam bilmiyorum. Çünkü burda değildim bayramdan sonraki pazartesi geldim bi baktım yumurta almış amaan nasılsa atacak dedim. Bugün oldu hala atmadı çok heyecan yaptım. İnşallah herşey yolunda gider de bende yavruları görürüm. Baktım geldim şimdi biraz sakinleşmiş. Arada kenarlara vuruyor ama ilk aldığım gibi değil.
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2
Akvaryum 1mtlik ve 5 damızlık 8 damızlık altı yani 5-6cm duboisiler var yavruları yemelerinden korkuyorum aslında hiç belli ettirmeden aldım kolaylıkla girdi içine ama girdikten sonra stres oldu:( Ne yapacağımı bilemiyorum. Tekrar çıkartsam acaba daha mı iyi olur dediğiniz gibi? Akvaryum da kayalık yok mercan var büyük baya delikleri var üstünde ama yinede korkuyorum işte.
Duboisi dişim 40günügeçti yavruları bırakmadı Syf2

Arkadaşlar duboisimin 2 haftayı geçiktir ağzında duruyor yumurtalar hangi aşamada yavrular artık bilmiyorum. Ben daha biraz önce tül yavruluğa aldım dişiyi. Yalnız çok stres oldu sürekli kenarlarına vuruyor tülün, ne yapacağımı bilemedim ilk defa yavru alıcam heyecanlıyım. Öylece bırakayım mı içinde yoksa çıkartayım mı? Birşey olmasını istemiyorum yavrulara:(.

 
Evet 44. güne geldik tahminimce ve hala çıkartmadı yavruları pul yem veriyorum aç kalmasınlar diye. Artık yumurtadan sıyrılmışlardır. Öyle tahmin ediyorum. Kusturmalı mıyım yoksa bu hafta beklemeli miyim? Hi kusturmadım bugüne kadar hiç bir balığı! Ne yapacağımı bilemedim çok mu anormal bir durum? İçimi rahatlatın arkadaşlar!
GENCEBAY2009-01-20 14:57:58

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.