ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
büyükyilmaz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Aralık 2008 18:46
Son Ziyaret:
21 Haziran 2012 10:36
Toplam Mesaj:
425 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ayse Büyükyilmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ayse Büyükyilmaz

SON 10 MESAJI

Fotoğraf Makinası Bilgilendirme
Muammer bey merhaba,
hazir siz buradayken bir sorum olucak.Belki bunuda bilmem gerekir ama maalesef bilmiyorum.Fotograf cektikten sonra ISO'nun yaninda busy diye bir yazi cikiyor ve o gidesiye kadar tekrar fotograf cekemiyorum.Bu ne anlama geliyor ve onu yok etmenin bir caresi varmidir.Cevabiniz icin tesekkürler.
Cyphotilapia gibberosa blue zaire Moba
Arkadaslar merhaba,
Belki size ayni seyi tekrar soruyorum gibi olucak fakat akvaryumdaki erkek balik bu baligi cok hirpaliyor ve rahat vermiyor.Gercekten bu balik disi mi?Kuyruk alti ve üst yüzgecleri sanki uzamaya basladi erkek baliga benzemeye basladi gibi geliyor bana.
Sizler ne diyorsunuz.
 
 


Biraz karanlik cikmis fakat birbirine benzettigim iki balik;
 
Cocuklara yilbasi hediyesi
Mustafa bey,adres neresi insallah Ankara degildir kolileri ancak Istanbul'a yollayabiliyorum.Kolilerin yerine gitmesi icin her türlü yardim kabulümdür.Tabii arkadaslar birde ücret meselesi var.Insallah ücretsiz yerlerine ulastirabiliriz.Hepinize tesekkür ederim arkadaslar.
Cocuklara yilbasi hediyesi
[QUOTE=SELAMİ]Son durum nedir bilgi verirmisiniz halen sefaköydemi koliler[/QUOTE]
Selami bey,koliler su anda hala Almanya'da.Buradan arac 10-15 aralik gibi yola cikacak.Sanirim en gec 1 hafta icinde Istanbul'da olur.Ben gelismeleri buradan bildirecegim.Yeter ki koliler Istanbul'dan yerlerine ulasabilsinler.Yardimci olabilecek arkadaslara cok tesekkür ediyorum.
Golden Kazumba
Arkadaslar merhaba,
fotograflardaki baliklar hakkinda fikirlerinizi paylasirmisiniz,
 
 
 
 
Cocuklara yilbasi hediyesi
[QUOTE=reis][QUOTE=büyükyilmaz]Ugur bey,bu firmanin Sefaköy'de bürosu varmis.Kendileri burada.Yarin pazartesi günü konusurum.Nereye getirmeleri gerekiyor.[/QUOTE]
 
Ayşe Hanım, ben 4 Levent Seyrantepe'deyim. Eğer bu koliler bana yakın bir yere teslim edilirse bende buradan kargo vs işleri ile alakadar olur yerine ulaşmalarına yardımcı olmaya çalışırım.
[/QUOTE]
Ugur bey,ben görüsüp size haber vericegim.Size ulastirabileceklerini düsünüyorum kolileri. Cok tesekkür ederim ilginize.

[QUOTE=akvaryumvakti]

Ayşe Hanım,

Düşünceniz gerçekten çok güzel. İstanbul'da olsam seve seve yardımcı olurdum size. Ama malesef mesafe uzak bana. Yine de yardımcı olabileceğim bir şey olursa, elimden geldiğince ilgilenirim.
Saygılarımla..
[/QUOTE]
Koray bey ,ilginiz icin tesekkürler.

[QUOTE=Onur Işıl]Ayşe Hanım düşünceniz için teşekkür ederim. Dilerim oyuncaklar çocuklara sağ sağlim ulaşır. Yurtiçi kargo ve aras kargoyu daha önce kullandım ve memnun kaldım. Yardımım lazım olursa her zaman hazırım. Saygılar. [/QUOTE]
Onur bey,tesekkürler konuyu okuyup ilgilendiginiz icin.
Cocuklara yilbasi hediyesi
Ugur bey,bu firmanin Sefaköy'de bürosu varmis.Kendileri burada.Yarin pazartesi günü konusurum.Nereye getirmeleri gerekiyor.
Cocuklara yilbasi hediyesi
 Tesekkür ederim Erdal bey,konuyu tasimaniz su an icin büyük bir yardim.
Cocuklara yilbasi hediyesi
Arkadaslar merhaba,
Forum disi bir konuyla ilgili olarak yardiminiza ihtiyacim var.
Yardim amacli  Kirsehir'in köylerinde yasayan ve bir kasabasinda ilkögretim okuluna giden  cocuklara kitap ve oyuncak göndermek istiyorum.Göndereceklerim 5 karton.Kartonlarda oldukca büyük.Bu kitaplari ve oyuncaklari Almanya'dan  bir nakliye firmasiyla Istanbul'a kadar ulastirabiliyorum.Sagolsunlar ücretsiz olarak götürecekler. Oldukca kalabalik olan Akvaryum.com ailesinde  kargo firmasinda calisan yada tanidiklari olan arkadaslar varsa ,bu esyalari Istanbul'dan Kirsehir'e ulastirma konusunda yardimci olabilirler mi?
 Cocuklari yeni bir yila girerken oyuncaktan baska ne mutlu edebilir. 
Ilgilenen arkadaslara tesekkür ederim.
 
Bu bir hastalik mi?
Ekrem bey,
Verdiginiz linkleri okudum.Tedavi yöntemi hakkindada cok fazla bir sey yok sanirim.Biraz bekleyecegim balikta su an yem sorunu yok.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.