ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
chiklet1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Haziran 2009 12:42
Son Ziyaret:
21 Mart 2011 21:33
Toplam Mesaj:
209 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ugur Tosun
Doğum Tarihi:
06 Ekim 1992
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ÚĞÚŔ ŤŐŚÚŃ

SON 10 MESAJI

İguana-Kedi kumu
Üzerinde Tamamen doğal yazıyordu e tabi kullanımı da kolay oldugundan tercih ettim.. Toprağı düşündüm fakat dediğiniz gibi temizliği zor olur e malum birde okul olunca..  Yani vücüdüna temas ettiğinde doğal oldugundan bi sorun olmadıgı sürece kullana bilirim.. sanırım .. =)
Balıklarımla kaplumbağa birlikte mutluca yaşar mı?
Kaplumbağa balıkla beslenen bi hayvandır gündüz belki yakalaması zor olabilir fakat gece balıklar uyurken avlanmaya çıkarsa ... (...) Kesinlikle tavsiye etmem çünkü ben lepistes akvaryumuma sırf nasıl yüzdüğünü merak ettiğim için atmıstım ve en güzel ispanyol kuyruum gitmişti.. Bugun olmasa yarın kayıp vermeye başlarsın..
İguana-Kedi kumu
Merhaba arkadaşlar..

Benim Bir iguanam var ve yaklasık nerdeyse 2.5 3 aydır bende gayet de sağlıklı derisini attı bi kuyrugu kaldı yemesi içmesi gayet iyi ve hatta birazda obur =)

bu 3 ay boyunca çok altarnatif denedim karton koydum gazete kağıdı koydum hiç bişey koymadım ve en son silis kum koydum ..

Bugun paket bitti yenisi almaya gittim fakat kalmamıs bana kedi kumunu önerdiler bende üstünü okudum tamamen doğal falan pisliği idrarını falan emiyomus kokusu falan yokmus aldım ve döktüm.. Acaba bi zararı olurmu ? Aklıma Takıldı ve sizlerden yardımlarınızı bekliyorumm.. Tebessüm

                                                                                                                              Uğur TOSUN
Bu mavişlerin türü nedir?
Ahli değil afra top da değill bende anlamadımmm 
İguanam Hapşırıyor..
Ben Kıvırcık veriyorum genel olarak ama yeşil elma kabugu gibi yiceklerde veriyorum .. Birde ibiği sarardı neden :( 
İguanam Hapşırıyor..
Isıtıcısı var kombiyle alakası yok ki Kahkaha Peki ilacı falan var mı verebileceğim.. Birde bunun ibiği mi deniyor ne deniyor artık onun altında böyle sert bişey olustu kabuk gibi aldıgımda vardı deri değişince geçer dediler ama geçmedi hala o neden olur ve nasıl geçirebilirim ?    f.torres2011-01-28 15:24:09
İguanam Hapşırıyor..
Merhaba Arkadaşlar İguanam sık sık hapşırıyor acaba nezle gibi bişey mi oldu.. Ne yapmam gerekiyor yardım lütfenn..
çim karides
Kirazları üretmesi çok kolay onlar moss çeşitlerini seviyorlar yanlız eğer elinde moss lardan herhangi biri varsa çok tahat üretebilirsin ben 10 adet almıstım şuan saydığım kadarıyla 70 yavrum var daha ufaklarıda mevcut =) bitki olarakta bi javamoss birde top yosundan var.. Üretmesi ve seyretmesi oldukça zevkli tavsiye ederim Thumbs%20Up

çim karides
Bende hiç beslemedim bende şuan kiraz karides var ancak çim karidesi yavrulatmak zor oldugundan fazla tercih edilmiyor olaiblir.. sulardan fazla etkilenmiyor diye biliyorum .. Dediğim gibi üretimi zor.. 
Bunlar nedir ?
Arkadaşlar dün yazıcaktım ama fırsatım olmadı.. takip ettim.. Dün ön camda aşırı derecede çok vardı.. ama bugun azalmış.. arka ve yan camlarda hala mevcut.. Arka camda biraz daha fazla var ama .. ne oldugu bir türlü çözemedim ama galiba helenaların işi olabilir..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.