ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
24tolga24
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mart 2010 21:51
Son Ziyaret:
06 Aralık 2011 19:34
Toplam Mesaj:
84 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tolga canpolat
Doğum Tarihi:
21 Aralık 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

tolga.canpolat

SON 10 MESAJI

Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Arkadaşlar kusura bakmayın yorumların hepsini okuyamadım üzeyir beyin saçma teklifine yanıt vermedim diye ali ustayı karalıyo imajı oluşmuş insanların içinde . Üzeyir bey ne münasebet ben siniz arabanızla oraya gidicem kapağı alıp gelicem siz kimsiniz ben sizi tanıyomuyum kusura bakmayın ama yüzbin çeşit insan var dünyada eğer okadar yardım etmek istiyosanız ali beyden alın kapağı getirin. Şunada cevap vermek isterim ben ticaretle uğraşmam tanıdığım eşim dostum olan ali ustaya rakip olan herhangi bir kimse yok yani ali ustayı karalamam için bir sebep yok ben devlet memuruyum adalet bakanlığında çalışıyorum işlerim çok yoğun dikkat ettiyseniz haftada bir ancak forma giriyorum yani işin özeti üzeyir bey yardım etmek istese eğer kapağı alıp getirir beni neden alıp oraya götürüyo ali ustayı karalamak için hiç bir nedenim yok .
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Arkadaşlar ben ali ustayla aramda geçen tüm dialogları an bean yazdım bunun dışında hiç bir olay gelişmedi aradan 1,5 ay geçti kapak hazırdı boyancak sonra teslim edilcekti ama malesef bırakın teslim etmeyi bir telefon bir mesaj bile gelmedi . Bağzı arkadaşlar yanına gidin görüşün diyor arkadaşlar Ali bey buraya geldi görüştük yapılcak yol belli oldu daha görüşmeye ne gerek var anlamadım ha kapağı al götür diyosanız 125cm lik bir kapagı alıpta otobüs dolmuşla götüremem taksiyle götür diyosanız kapaktan daha pahalıya mal olur. Buyurun size ilgili satıcı hobici insanları hobiye kazandırmaya çalışan bir esnaf beni hobiden soğuttu sloganı her evde bir akvaryum görmek istiyoruz sayesinde bir evden bir akvaryum çıkıcak. 
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Henüz ses seda yok sabırla bekliyeceğim artık umudumda kalmadı açıkcası yapılmışta boyancakmışta 1 ay geçti peh,
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Evet arkadaşlar 24 nisanda kapak hazır boyanıcak sonra teslim edilecek denmişti bana, aradan 11 gün geçti ancak hala teslim edilmedi.
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
[QUOTE=mekkem571]Tekrardan aynı olay insanları istediğiniz olmadı diye vur yerden yere, daha sonra sorun çözüldükten sonra yerden yere vurulan insan dünyanın en iyisi oluveriyor.Ben bu film daha önce seyretmiştim.
Selametle
Mehmet
[/QUOTE]
Allah aşkına siz neden bahsediyosunuz kim dünyanın en iyisi dedi kim keyfine göre bişe istedi de karşıdaki yapmadı diye yerden yere vurdu? Üretici hatasını buraya yazdım şikayetimi keyfi birşey istemedim yani insanları anlamak gerçekten çok zor haklısınız hata benim tekrar benim tekrar keyfi birşey istedim üreticiden yapmayınca yerden yere vurdum yaptı diyede göklere çıkartıyorum nekadar karakterden yoksun bir insanmışım ben.


Şunuda eklemek isterim ben bu olaylardan dolayı hobiden soğudum kapak gelir gelmez satıyorum akvaryumu balıkları bırakıyorum hobiyi okadar büyük hevesle başladığım hobiden saçma sapan nedenler yüzünden ayrılıyorum tek dileyim hiç bir hobicinin başına böyle saçma şeylerin gelmemesi hobiden bu yüzden soğumamaları. Adem TANIŞ2011-05-02 09:33:43
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Arkadaşlar Ali bey mesaj atmış bana kapağı yapmışlar boyanınca teslim ediceklermiş.
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
[QUOTE=MiSoSiKiaN][QUOTE=24tolga24]Arkadaşlar geçen hafta Ali bey dediki haftaya teslimatımız var dikmene haftaya alıcaz bu haftada geçti ses yok bikaç gün önce mesaj attım onada cevap vermedi bende simdi mesaj attım kendisine neredeyse 1 ay oldu hala oyalıyosunuz diye . Ayrıca site yönetiminede sitemlerimi iletiyorum sitede ticari üye olan birisinin hatası yüzünden madur ediliyorum ve tepkisiz kalıyorlar oysaki kuralları gayet açık .[/QUOTE] Merhaba,
 Kurallar açık demişsiniz. Buyrun konuyla ilgili kuralımız:
3-4 İl ve fiyat belirtilmeyen ilanlar silinir. Eğer takas yapılması düşünülüyorsa, fiyat bilgisine takas olduğu belirtilip, takasda karşıdan talep edilmesi düşünülen en az bir ürün yazılmalıdır. Forumun ilanlar kısmındaki alım, satım ve takasların hiç birisinden Akvaryum.com sorumlu tutulamaz. İlanlar gazetelerdeki seri ilanlar niteliğindedir, yasal yükümlülükleri siteyi değil satıcıyı bağlar. Akvaryum.com olarak tanımadığınız, bilmediğiniz kişilerden alış veriş yapmamanızı, yapacaksanız da alacağınız ürünü görerek, elden teslim almanızı öneririz.

 3-5 TTK ve VUK gereğince mal alımı ve satımı sırasında, faturayı kesmek ve faturayı teslim almak alıcı ve satıcının sorumluluğundadır. Akvaryum.com olabilecek sorunlardan ve eksikliklerden sorumlu tutulamaz.
3-10 İlanlar ile ilgili Akvaryum.com yönetimince yapılan son düzenlemelere bağlı olarak;5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu m.157 ve 5661 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun'un ilgili maddelerini ilgilendiren suçlarla ilgili olarak,gerçek kişi üzerinden hukuki süreç başlatılması ve site yönetiminin hukuki sorumluluk altına girmemesi için ilan vermek isteyen kullanıcılar cep telefonlarına gelen onay kodu ile üyeliklerini bir cep telefonuna bağlamalıdırlar. Yargıdan talep geldiğinde kayıtlı bu cep telefonu yardımı ile kişiye ulaşılacaktır. İlanlarda kullanılan cep telefonlarının bu onaylı telefon olması zorunludur. Başka bir cep telefonu ilanlarda kullanılamaz.
Malzemeyi biz satmadık size. Satıcıya da kefil olmadık. Bu durumda kimseye bir yaptırım uygulayamayız. 
Saygılar,  
[/QUOTE]
Kusura bakmayın ben yanlış hatırlamışım size sitemimden dolayı özür dilerim .

Arkadaşlar yok bana şöyle akvaryum yaptı böyle akvaryum yaptı demeyin biliyorum size yapılan akvaryumları zaten sizlerden görüp methini sizlerden duyup ben bu akvaryumu buraya yaptırdım yani anlamıyorumki Ali usta hatalı mal üretemezmi demek istediginiz buysa direkt böyle yazın Ali usta yapmaz sen yalan söylüyosun diyin anlamadımki herkeste bir savunma var .
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Arkadaşlar geçen hafta Ali bey dediki haftaya teslimatımız var dikmene haftaya alıcaz bu haftada geçti ses yok bikaç gün önce mesaj attım onada cevap vermedi bende simdi mesaj attım kendisine neredeyse 1 ay oldu hala oyalıyosunuz diye . Ayrıca site yönetiminede sitemlerimi iletiyorum sitede ticari üye olan birisinin hatası yüzünden madur ediliyorum ve tepkisiz kalıyorlar oysaki kuralları gayet açık .
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
[QUOTE=kwinston] [QUOTE=24tolga24]
Recep bey sizde takdir edersinizki insanların her zaman arabası olmayabilir şuanda arabam yok ve dolmuş otobüsle o büyüklükteki kapagı götüremem taksi derseniz astarı yüzünden pahalı olur ben zaten buhar camlarıyla idare edicem onda sıkıntı yok ama götürebilecegim bir arabam şuanda yok.
[/QUOTE]

Tolga Bey sizi gayet iyi anlıyorum haklısınız ve Ali Ustayı tanıdığım için söylüyorum. Bu kadar sıkışık durumda olduğunuzu Ali Ustaya söyleseydiniz eminim taksi masraflarınızı karşılardı. Keşke olay bu boyutlara gelmeseydi demekle yetiniyorum.


[/QUOTE]
Recep bey arabamın olmadığını kendisine belirttim ve kendisi yarın öbürgün alırız haftaya salı teslim ederiz dedi yani ben belirttim kendisine .
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
[QUOTE=kwinston]

Şahsen Ali Usta’ya biri set olmak üzere 2 adet akvaryum yaptırdım. İkisinden de gayet memnunum.3. akvaryum yaptırmayı düşündüğümde Türkiye'nin neresinde olursam olayım gideceğim tek adres Ali Kuştepesi. O fiyatlara o işçiliği veren Ankara’da ki tek isim bence Ali Usta. Ali Ustanın en büyük özelliği hobicilikten akvaryumculuğa gelmesi. Akvaryumunuzda sorunlar yaşamanız gayet üzücü ama biraz daha yapıcı olmaya çağırıyorum sizi. Sonuçta oradan ekmek yiyen benim bildiğim 5 aile var. Kapağı götürseydi diyorsunuz madem siz kapağı Ali Ustanın eline tutuştursaydınız alın bu kapağı deseydiniz sürgü kapakları ile bir süre idare edebilirdiniz. Haklı olabilirsiniz fakat biraz daha yapıcı olmaya çağırıyorum Tolga Bey sizi.

[/QUOTE]
Recep bey sizde takdir edersinizki insanların her zaman arabası olmayabilir şuanda arabam yok ve dolmuş otobüsle o büyüklükteki kapagı götüremem taksi derseniz astarı yüzünden pahalı olur ben zaten buhar camlarıyla idare edicem onda sıkıntı yok ama götürebilecegim bir arabam şuanda yok.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.