ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muezi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Nisan 2010 23:41
Son Ziyaret:
27 Haziran 2010 02:04
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet karabekir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Karabekir

SON 10 MESAJI

Yavru Lepistes saldırısı
30lt. tank'da 100 lepistes yavrusu(1ay2haftalıklar) yanlarına komando çöp attım yavrular toplaşıp saldırdılar çöpün kuyrugunu ısırıyorlardı bazı yavrularda kur şekli yapıyorlardı. Bu normal mi 6 haftalık yavru lepistes kur yapar mı? kendi aralarında böle birşey yok şuana kadar bir de neden çöpçüyü istemedi saldırdılar?
Hamile Lepistesin resimleri bugun çekildi
1 haftaya kadar yavrular diyorsunda yavrulukta tutarsan 2 gün sonra ölücektir zaten bunu unutma yavruluga koyucaksan son anına kadar beklemelisin
yavrularım öldü
1 aydır bol bol yemliyorum yavruları 1 aylıklar zaten dip kum gibi yem dolu(: ugraasmıyorum hiç 1 tanede ölmedi 100küsür yavru var.
KılıçKuyruk Durmuyor!
[QUOTE=McRaZoR]Hmm anladım onu başka kabım yok akvaryumum okadar küçük değil ama çok hırçın o acaba dişi filanmı istiyor 2 dişi alsam sakinleşirmi?Yoksa bir tanesi belayken 3 tane yapmayayım başıma bela...Yemlemeyi dediğin gibi yaparım az az günde aralıklarla..[/QUOTE] Aldığın dişilere de aynı kovalamacayı yaşatır.  
Sizce balığım hamile mi

Hiç yavruluğa alma balığı ölmesin sonra, yanlış zamanda koyarsın(: bırak doğursun oldugu yere 2 tane sağlam yavru kurtarırsın hiç yoktan. ya ayrı tank ya da bol bitki saklanılacak ortam yaratmalısn.

platm ın nesi var
Kızamık geçiriyordur bunalmıştır sıcaklardan balık(:  ayırmalısın diğer balıklardan onu ayrı tank'a sonrada gerekli kırmızı nokta parazitler için bilgileri araştır.
KılıçKuyruk Durmuyor!
[QUOTE=McRaZoR]Arkadaşlar akvaryumumda 2 tane balon moli var eşler ve hamile 2 tane plati var onlarda eşler o hamile değil bi tanede kılıç kuyruk var erkek durmuyor hiç erkek alon moliyi durmadan ısırıyor sonra dişi platiyi ısırıyor öldürecek diye korkuyorum hayvanları sürekli rahatsız edip ısıryo ne yapmalıyım =( [/QUOTE] Tank'ın küçük mü dar geliyordur balıklara, kovalıyan balığı ayrı bi tank'a al derim, ya da yemleme düzenli yap günde aralıklı azar miktarda yeterli olur çeşit cins baktıgın için aralarında bazen böle olabılıyor sorunlar tek çeşit beslersende olur.
neon'larım yumurtluyor ne yapmalıyım?
Bu yumurtalar ne kadar süre sonra yavru cıkar içinden?
Öğrenci Gençlere ÜCRETSİZ genç Lepistesler
Bende de 260 yavru var 2 ila 4 haftalık yavrular Sakarya'dan isteyen varsa bende verebilirim ;) sarı ve yeşilimsi renklerde ler.
Sezaryan
Keşke konuyu daha önce okusaydım aynı işlemi ben çok yapmıştım. ameliyatı (:

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.