Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.


AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2014 00:59
Ugur hocamız işini görür . sonra sı husran cunku artık kazıgı yemışsındır. .. Şunu soyleyim ugur hocam bana konu açtıgında biride cikıp şunu dedimi bana. Ya bende zamanında alış veriş yaptım banada bunları bunları yaptı geçmiş olsun diyen 1 kişi bile ciktımı çıkmadı ..Sadece insanları kandırarak ve benimde maduriyetimi bilerek beni sıkıştırmaya çalıştın.Yav nasıl bi insansın nasıl diye bilirsin . murat zaten balıkları alamaz . akvaryumuda kaldırdı balıkları istesem ne yapacak . Nasıl diye bildiniz nasıl bi vıcdanınız var . Ama o bana açilan konu ile sizin için açtıgım konuda nasıl bi fark var biliyomusunuz ...
BENDE BİR KONU VAR ODA  ALAHIMA ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLADIM VE CAVABINIDA VERDİM... BEN 6.7 TANE SORDUM 20 OLDU HERALDE ŞU ANDA YAV UGUR HOCAM BU İNSANLARIN HEPSİMİ YALAN SOYLUYOR .
PARDON TEK DOGRU SİZSİNİZ.HAKLISINIZ UGUR HOCAM SİZİNLE URAŞILMAZ . Ama ben ne yaptım biliyomunusun sonuna kadar gitim . haklı oldugum halde kaçmadım . Siz anca kaçmayı bilirsiniz. ben o cevaplaman gereken listeyi birazda kabartıyorum gel insanlardan özür dile birdahada boyle şeyler yapma .
Herkeze geçmiş olsun ne deyim ....



Bakın ugur hocam ne buldum ...
sahsuvar01
Forum Özel Üyesi


Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009
Konum: Adana
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 39



    Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 22:40
aQuaLand ile birlikte defalarca sana forum üzerinden sorular sorduk.Neden her defasında soruları cevaplamak yerine saldırıya geciyorsun.





1-Adanadaki hemen tüm hobiciler Uğur tarafından dolandırılmıştır.
2-Öğretmen olduğu için en sık kullandığı oyunu okula akvaryum kuracağım yardım eder misiniz olur.Millet yardım eder elindeki malzemeden ,canlıdan verir,sonra bir bakarsınız Uğurun satış ilanlarındadır bu malzemeler.
3-Uğura sorun bakalım okul için kendine verilen kumu akvaryumcuya satmışmıdır?
4-Yine okul akvaryumu için kendisine verilen bir dış filtreyi ilanla satmışmıdır?
5-Moba diye başka bir balığın yavrusunu millete satmış mıdır?
6-Kendisine okul için hediye edilen balıkları ilanla satmışmıdır?
7-Öğretmenliğini kullanarak öğrenci hobicilerin elindeki canlı ve malzemeleri istemişmidir?
8-Yapılan Adana buluşmalarına katılacak yüzü olmadığı için hiçbirine katılamamaktadır,madem saygın ve adanada sevilen bir hobicidir neden bu toplantılara iştirak edememektedir.
9- ( recaitdağ ) sorusu :Benimle olan takasınız gerçekleşinceye kadar her yarım saatte bir msn den yada telden arardınız bıktırmıştınız neden takas gerçekleşirken yangından mal kaçırır gibi oldu bıraktınız balıkları aldınız gittiniz.MSN den silip attınız telefonu iptal ettiniz suçlu profili ile hareket ettiniz asıl mesele bu ve hala kendinizi haklı çıkaracak bir şeyler ararken batıyosunuz.
10- (
sprwon )Ertesi gün Uğur bey aradı, balıkları sordu, sattığımı söyledim ve ondan sonrada hani bana satıcaktın, haberde vermedin demeye başladı bende durumu tekrar izahettim, bir arkadaşı bekliyorum o aramazsa size satarım demiştim dedim ve zaten sizin aradığınızdan bir gün geçti anında nasıl haber verebilirim aynı gün oldu çünkü, ama yinede kızmış bir uslupla bu yaptığını foruma yazıcam falan demişti ve gerçekten çok şaşırmıştım. Birdaha zaten Uğur beyle görüşmek veya karşılaşmak kısmet olmadı,(Hobici arkadaşlara neden bunları yapıyosun)
11.(
LIGHTNING) BU ARADA ZAFER ABİSORDU SORUŞTURDU ONA RAGMEN SANADA SORDU BU SORULARI .Neden cevap vermedin abi zafer abiye .
Buraya bi soru daha yazardımda inan içim el vermiyor yazmaya .Ne oldunu hocam siz benden daha iyi biliyosunuz duydugumda içim acıdı.

Bakın görmediyseniz sizin bi lafınız vardı.aQuaLand ile birlikte defalarca sana forum üzerinden sorular sorduk.Neden her defasında soruları cevaplamak yerine saldırıya geciyorsun.
ben senin sordugun bütün sorulara kanıtlari ile cavap verdim ugur hocam sıra sizde.
Bu arada ugur beye sormak istediniz soruları var ise yada bana sormak istediniz bişeyler var ise sorabilirisiniz.
Ne soyluyorum biliyomusun abi gel özür dile pişman oldunu soyle gaflete duştunu soyle bu olay burda bitsin .... istediğin bi para miktarı varsa ben gönderiyim sanada artık lutfen insaları dolandırma artık ...

Vuku2014-05-02 02:19:39

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

musti0690Çevrim Dışı

Kayıt: 10/12/2014
İl: Ankara
Mesaj: 2
musti0690Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 19:17
Cok ayıp etmiş okudum ama birde öğretmen ..Keşke bunlar olmasaydı..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 22:37
Olan olmuş hocam halen bu insan forumda ve halen satış yapıyor. Benden yana hakım helal olsun diyecem ama inşallah birdaha boyle şeyler yapmaz. Ben gine diyorum benim hakım kalsın ama benim hakkım geçti ise ben ne kadar istiyolarsa veriyim. Sadece dikatli olsun herkez 3.5 kuruş için insanlar şereflerini hiç ediyolar ben buna üzülüyorum.İnşallah birdaha olmaz ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir