Art Akua Yemleri Hk.


hellwardensÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/06/2005
İl: Izmir
Mesaj: 212
hellwardensÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2019 17:31
Arkadaşlar merhabalar Malawi cichlidleri hobihanemde Artakua Max Power yemini 1,7 mm ve Sarımsaklı yavru yemini 300-500 micron kullanıyorum . Max power yem yeni nesil ürettikleri yem ve balıklara muhteşem renk veriyor suda herhangibir bozulma görmedim.(1 kova 3 kg bitti 2. kovaya başladım) . Yavru yemini kullanmaya yeni başladım ama inanıyorum ki piyasada 50 tl/kg olan alabalık yemlerinden çok daha iyi.
Geçenlerde Baby fish Max power yemini bir akvaryumcu arkadaşta gördüm kovasını açtım ve kokusu yemin kaliteli olduğunu belli ediyordu.
En kısa zamanda yavrularıma bu yemden de alacağım.

Alabalık yemlerinden çok daha iyi olduğunu söyledim ;
Nasıl mı ?
14 senelik balık üretim tecrübemde karşılaştığım detaylara göre. Artakua yemlerinde premium balık unu kullanıyor .Yani balığın eti derisi vs...
Alabalık yemleri kılçıklara kadar olan (kemik unu) yerlerini kullanabiliyor ayrıca mermer tozu vs. vs.
Özellikle yavru balıklarda bazı alabalık yemleri büyük bağırsak ve karaciğer problemleri yaşatabiliyor ve ani balık ölümleri kaçınılmaz oluyor.

Artakua özellikle yeni nesil yemleri bence şuan piyasada 2-3 katı parayla alabileceğiniz yemlerle eş değerde bunu içtenlikle söyleyebilirim.Ayrıca yerli malı ve desteklenmesi gerekli.

Beğenenler: [T]62684,MŞEN[/T][T]39699,dınay[/T][T]203728,menesc[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

erenimrekÇevrim Dışı

Kayıt: 09/03/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 1
erenimrekÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2020 07:33
İnsan Türk Malı olunca dikkatli yaklaşıyor ister istemez. Kullanmadım ama şu sıralar çok duymaya başladım adını..Belki denemek lazımdır kim bilir...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir