Japon Balığımın Neyi Var


H.e.kÇevrim Dışı

Kayıt: 17/08/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 383
H.e.kÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2020 18:46
[QUOTE=kullaniciismi]

Bugün 3. gün ama hâlâ aynı, marul veriyorum yemiyor yemlerini de yemiyor öyle hareketsiz duruyor. ağzına doğru marulu tutuyorum yemesi için yemiyor agzindan atıyor ne yapmam gerek çok halsiz?

[/QUOTE]
Yem yemiyor ve dipte yatıyorsa ben iç parazitten şüpheleniyorum fakat dışkısının beyaz olmaması beni tereddütte düşürüyor. Balıklar suyun dibinde yem fln yemeden yatıyorlarsa ya hastadır ya da büyük bir strestedir.Beyaz balığınız diğer balıklarınızla kavga ediyor mu? Birde hacim açısından yetersiz olduğundan belki balık strese girmiştir.Bence balığınızı her ihtimale karşılık karantina akvaryumuna alın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kullaniciismiÇevrim Dışı

Kayıt: 03/12/2020
Mesaj: 17
kullaniciismiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2020 20:45
[QUOTE=H.e.k]
Yem yemiyor ve dipte yatıyorsa ben iç parazitten şüpheleniyorum fakat dışkısının beyaz olmaması beni tereddütte düşürüyor. Balıklar suyun dibinde yem fln yemeden yatıyorlarsa ya hastadır ya da büyük bir strestedir.Beyaz balığınız diğer balıklarınızla kavga ediyor mu? Birde hacim açısından yetersiz olduğundan belki balık strese girmiştir.Bence balığınızı her ihtimale karşılık karantina akvaryumuna alın. [/QUOTE]

Teşekkür ederim ama ne yazık ki kurtaramadım..[EDIT]kullaniciismi,2020-12-04 21:44:37[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir