ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cakin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Aralık 2010 12:10
Son Ziyaret:
24 Şubat 2023 16:42
Toplam Mesaj:
83 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ceyhan akın
Doğum Tarihi:
20 Ekim 1975
Yaş:
48
İl:
Istanbul
Meslek:
Gıda Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[IMG]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar

SON 10 MESAJI

BRİCHARDİ KATONGA TAÇSIZ KRALLAR
Burhanım kırkbinkere maşallah çok güzeller. Benim sıpa yine yumurta yelliyor kabukta galiba. Maşallah nede güzel büyütmüşsün emeğine sağlık. İnşallah bol bol yavru almaya devam edersin. Şu zor günleri geride bırakayım ilerde tekrar tekrar dönecem hobiye.
Saulosi
1.5 - 2 cm civarı olur demolar sıkıntı yaratmaz aksine ürkeklikleri kaybolur  
Tropheus Moori Katoto Akvaryumum
[QUOTE=melancholyy]Ceyhan abi ben balıklardan daha çok stres yaptım valla. Dün akşam izledim biraz, 2 baskın erkeğim var biri sol tarafı diğeri sağ tarafı sahiplendi. Koloni oturmaya başladı. Akvaryumun her yerinde titremeler, kurlaşmalar var. Fakat yemi suyun üzerinden almıyorlar, yere düşerken nazlı nazlı yiyorlar. Balıklar ile ilgili şu an tek sıkıntı bu ama buda normaldir henüz 3. günleri. Bir de granür yemi ilk defa görüyorlarmış gibi geldi bana :) [/QUOTE]

Aslında tam tersi granül yemi daha çok seviyorlar. İki husus var; birincisi: her nekadar balık hafızası deyimi varsada ben kesinlikle katılmıyorum. Balıklar, ben akvaryumun başına geldiğimde yem için çıldırırlarken benim dışımda biri akvaryumun yanına yaklaştığında saklanıyorlardı. Oğlum eren'in verdiği yemi bile nazlı yerken ben verdiğimde kıtlıktan çıkmışlar gibilerdi. O NEDENLE ALIŞMALARINI BEKLEMEN GEREKECEK. İkincisi yavru olarak aldığım günden beri yemleri hep aynı noktadan (sağ ön köşe) verdim. Yem için hep oraya toplanırlar. Evet yem için fazla yukarı çıkmıyorlardı çünkü akvaryumum (sumplu olduğu için) su yüzeyindeki akıntı fazla olduğundan hem yüzeyde durmayıp aşağıya iniyordu onlarda zahmet edip yukarı çıkmıyordu. Yakında alışırlar ama. Eminim çok yakında senden bunlar çok obur şikayeti alacağım.
Tropheus Moori Katoto Akvaryumum
Alican kardeşim tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Katotalarımın beni yanıltmadığını görmek sevindirici, dediğimi sende gördün, bunlar farklı balıklar kesinlikte sitres yaşamayacaklarını söylemiştim sana. Ben onları büyütürken her türlü sitres eğitimini verdim:)))
Sıpalarıma iyi bakacağına eğitim. Umarım bir an önce yavru alıp keyfine keyif katarlar.

takipcinim tekrar hayırlı olsun

Bitki
Silis kumu bitki için pek önermem. Bitkili akvaryumda hem bitki için, hemde görsellik açısından en güzeli ve randımanlısı siyah hagen kum diye düşünüyorum. Peki silis kumu boşuna mı aldım diye düşünüyorsanız forumdan takas yapmaya çalışın, yada ahmet tavsiyesine uyun.
sağlıklı hobiler
30*30*35h Non-Tech Karides
Eline sağlık kaan güzel bir akvaryum olmuş. Bende bitkiliye hasret kaldım. Şu yoğunluğum bitsin yeniden bitkiliye bende döneceğim. Tekrardan hayırlı olsun kardeşim emeğine sağlık
ilginç bir su böceği bilen varmı?
yusufcuk böceğiymiş arkadaşlar
ilginç bir su böceği bilen varmı?
Merhabalar
 
karides akvaryumumda ilginç bir böcek gördüm ne olduğu konusunda bilgisi olanlardan fikir istiyorum. Zararı varmıdır acaba?
 
 
BRİCHARDİ KATONGA TAÇSIZ KRALLAR
Burhanım allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Maşşallah emir çok tatlı. Sağlıklı sıhhatli ve huzurla büyütmek nasip etsin kardeşim.

Bu arada benide dede yapmışsın teşekkür ederim. Yakında benim cücelerde torun verecek:))



Emire odaklanmaktan odayı farketmemişim çok güzel olmuş burhanım. Şimdiden geleceğin akvaristini yetiştirecem diyorsun sanırım. Emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Emir akvaryumun içinde gibi:)))) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.