ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Canberk Seçal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ocak 2011 16:19
Son Ziyaret:
28 Eylül 2013 18:57
Toplam Mesaj:
262 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Canberk Seçal
Doğum Tarihi:
18 Haziran 1996
Yaş:
27
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Beklemiş Akvaryum
Bugün şehirdışından geldim ve tahmin ettiğim gibi yosunlar bitmişti yavrular kocaman ve kıpkırmızı olmuştu hatta içlerinden bir tanesi hamile bile kalmış. Fakat annelerini bulamıyorum sanıyorum o ölmüş ve ilk aldığım ramshorn da ölmüş.Fakat şöyle bi soru işareti var ben yine bir süre daha şehirdışında olucam karidesler bu şekilde idare edebilirler mi? yani bitkisiz bir akvaryum bir süre alamıcam bitki.
Beklemiş Akvaryum
Salyangoz sürekli yumurta bırakıyor ve her yerde yavru salyangozlar oldu, ve çok hızlı büyüyorlar hafiften renk alanlar bile var. Bugün de karideslerim yavrularını görebildim sonunda her yerdeler bir çoğu kırmızı renkte bazıları şeffaf . çok güzel bir görüntü var akvaryumda yosun sayısında da azalma var. canlılar küçük olduğu için fotoğrafını çekmek gerçekten çok zor 
Beklemiş Akvaryum
2 gün şehir dışında idim. Geldiğimde salyangozun 4 farklı yere yumurta bıraktığını ve karideslerin çiftleştiğini fark ettim heyecanla yumurtaların çıkmasını bekliyorumCanberk Seçal2013-06-16 23:53:33
Beklemiş Akvaryum
Aslında yosunlardan biraz sıkılmaya başladım eğer çoğalırda yosunlar giderse bitki almayı düşünüyorum bahane olur, olmadı yine yosunlandırabilirim akvaryumu, zaten güneş gören bir yerde. Fotoğrafları da yakında atarım.
Beklemiş Akvaryum
Bugün akvaryuma bir adet dişi karides ile kırmızı ramshorn aldım. Karideslerin çiftleşmesini ramshornun da üremesini umuyorum. Yeniden heyecan vermeye başladı akvaryum
Beklemiş Akvaryum
Karides hala yaşıyor hatta baya büyüdü. Fakat kırmızılığı azaldı ve ortalıklarda pek gezinmiyor artık. 
Akcaryumdan ilginç bir kare
Beklemiş Akvaryum
Karides çok fazla büyüdü ve kızarmaya başladı. Yosunları da hızla tüketiyor. En yakın zamanda onu akvaryumcuya verip sakura karides almayı düşünüyorum. 
Yermi?
Yavrularin saklanabilecegi su ustundeyapay bir bitki dekoru alirsan belki yasamalarini saglayabilirsin ama yinede zor.Bence bir tul yavruluk alsan daha iyi olur'yada bi yavru akvaryumu.
Beklemiş Akvaryum
Bugün karidesin kabuk değiştirdiğini fark ettim. Rengide kirmizilasmisti bariz bir şekilde. İçine 4 5 adet sakura karides almayi düşünüyorum. Arka fonu siyah yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.