ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
timothy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Kasım 2011 23:10
Son Ziyaret:
13 Temmuz 2012 23:41
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
timothy timot
Doğum Tarihi:
15 Temmuz 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

timothy timot

SON 10 MESAJI

Şelale filtre Bilen yok mu Ya ?
Arkadaşım ben de şelale filtre kullanıyorum o elyaflı olan bölümü 1 ay kadar kullanabildim çünkü çamur gibi olmuştu ve filtre görevini yapamıyordu artık çok kirlenmiş seninki de fotoğraftan gördüğüm kadarıyla o bölmeyi çıkarmalısın zaten ona pek gerek yok normal süngerler yeterli geliyor ama illa koyacağım onu diyorsan ilk geldiği günkü kadar temiz olmalı he bu arada o elyaflı malzemenin içinde benimkinde küçük kömürler vardı onları da sürekli kullanmamak gerekiyormuş zaten hani o yüzden çok önemli degil dedim.. bu arada benim filtrem hagen elite hush çok çok memnunum çok sessiz ve çok iyi bir makine eğer yeni bir şelale filtre düşünürsen aklında bulunsun gerçekten tavsiye ederim sevgiler..
Hagen Elite Hush 5 Şelale Filtre ?

Arkadaşlar merhaba şelale filtremin içine koymam gereken köürümsü bir şey var bu aktif karbon mu yoksa kömür mü bu filtreyi kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi içine koyayım mı bu malzemeyi filtrenin ? Betaa akvaryumuma koyacağım ama forumda aktif karbonla ilgili okuduklarıma takıldım koyacaksam bile ne kadar süre tutmalıyım yardımcı olur musunuz ?

Cüce Vatoz Diyorlar Ama?
Sağolun Fikret Bey peki bu tür bettayla anlaşır mı ? Ve betta akvaryumuna kaç tane koymam gerekir? Akvaryumum 18 litre
Cüce Vatoz Diyorlar Ama?
Arkadaşlar http://www.akvaryum.com/otocinclus_affinis_(cuce_vatoz)_tatlisur_58_1005.asp#ref şu linkteki vatoza da cüce vatoz demişler ama ben ehrhangi bir pet shopta rastlamadım bu türü besleyen var mı acaba ve nerden alabilirim bu balıktan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen ?
 
 
 
 
timothy2011-12-05 01:02:41
Bettamla Çöpçüler anlaşır mı?
Sağolun Mesut Bey 1 cm çok küçük değil mi yavru mu çöpçüleriniz, en fazla kaç cm'e kadar büyürler, bir de hangi çöpçüyü tavsiye edersiniz komando çöpçü mü alayım sizce?
Betta balığımın Başındaki leker neyi belli ediyor?
Arkadaşlar yardım ediniz lütfen. Konu açmadan önce başlıkları okuyordum ve buldum benim de Betta'mın ağzının altı böyle beyaz oldu. Isıtıcısını çıkarmıştım çünkü. Geri yollamam gerekti. Bugün akvaryumdan çıkarmak zorunda kaldım. Akvaryum çatlamıştı. Akvaryumda şuan silikon var. Kurumasını bekliyorum. Bu yüzden içine koyamadım. Fanusa koydum. Şuan kaloriferin yanında duruyor. Daha sıcak olur böylece diye düşündüm. Bir an önce ısıtıcımın gelmesini bekliyorum. Sizce bu hastalık nedir? Sera Baktapur kullanmalımıyım lütfen yardımcı olur musunuz? vuslat2011-12-03 09:37:45
Bettamla Çöpçüler anlaşır mı?
Teşekkürler Burak Bey o zmn 2 tane alayım ama bu hayvanların en az 6lı beslenmesi gerektiğini okuduğum için böyle bir soru sormuştum ama akvaryumumun boyutu yetersiz sanırım :(
eminönü
Ben daha geçtiğimiz haftasonu gittim eminönüne arkadaşım ama sana hiç tavsiye etmem hayvanlar çok kötü şartlardaydı inanın içim yanıyor o hayvanları orda pislik bakımsızlık ve mutsuzluk içinde gördükçe.. Bütün akvaryumcuları tek tek dolaştım çöpçü alacaktım ama cesaret edip de alamadım çünkü her akvaryumda mutlaka bir kaç ölü balık gördüm. Bence daha temiz bakımlı bir yeri tercih edin.
Jbl Isıtıcı Kullananlar ?
Murat Bey merhaba benim klavuzumda da kalibrasyon ayarı diye bir şey yok zaten dediklerinizi bir kaç defa yaptım ama yine istediğim sonuca ulaşamadım zaten yolladım bugün ısıtıcıyı bakalım gelince düzelmiş olacak mı buraya yazacağım zaten sonuçları belki kesin çözüm buluruz :) herkesin de işine yarar bir sonuçla gelir inşallah ısıtıcım..
Bettamla Çöpçüler anlaşır mı?
Çok teşekkürler arkadaşlar peki sizce 4 tane çöpçü mü alayım mı ? Akvaryumum 4 çöpçüye yeterli mi sizce 18 lt?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.