ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mclyucel
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Haziran 2012 23:29
Son Ziyaret:
24 Kasım 2019 19:15
Toplam Mesaj:
1136 [0.26 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yücel Tura
Doğum Tarihi:
30 Temmuz 1991
Yaş:
32
İl:
Izmir
Meslek:
İş Makinaları Tamir Bakım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]http://j1309.hizliresim.com/1f/7/sfd5t.gif[/img]

SON 10 MESAJI

Baligim felc oldu
Derhal sera baktopur edinin ve prospektüsüne göre tedaviye başlayın bence.geçmiş olsun
Shadow
Hasan hocam,çok güzel görünüyor balıklar.kaliteli bir ithalat gerçekleşmiş anlaşılan.bize hayırlı işler demek düşüyor :)
Shadow
Hasan Hocam geçmiş olsun,kayıplarına üzüldüm.Daha iyilerini getirip,hobicilerle paylaşmak nasip olur inşallah.Kolay işler değil,kolay gelsin.
Goldfish... Davetsiz Misafirler1-3-5-9-11-23-25-29
Engin maşallah ne kadar güzel balıklar bulmuşsun.Umarım uzun ömürlü olurlar.Çok hoş görünüyorlar buradan.Salyangozlar da öyle tabi ;P Yaptığın filtre sistemi de epey iyi sanırım.Umarım sıkıntı yaşamazsın.Yaptığın emeğe ve masrafa değer.Keyifli hobiler diliyorum 
ısıtıcı sorunum
Merhabalar,

Konu yanlış yerde olmakla beraber,kanımca size Tetra 100 ya da Eheim 100'lük ısıtıcılar yeterli olacaktır.Yukarıda belirtilmiş olduğu gibi ; ısıtıcı soğuk iken suya sokulmalıdır.Kalitesiz ısıtıcılar aksi şekilde suya daldırıldığında patlayacaktır camı.

100 litrelik bir japon akvaryumunda 6-7 japon bakmak uygun olacaktır.Isıtıcısız bakmanızı tavsiye etmem balıkları beyaz benek edersiniz.Ha oda ısısı sabit ise bir problem olmaz.Fakat ısı dalgalanmalarından japon balıkları çok çabuk etkilenmektedir.Hava motoru ve güzel bir dış filtre ya da güçlü bir iç filtre ile güzel bir akvaryum düşünülebilir.
Goldfish... Davetsiz Misafirler1-3-5-9-11-23-25-29
Güzel görünüyorlar maşallah.Yaradan uzun ömürler versin balıklarına kardeşim.Sterbailere bayılıyorum.Nasıl sen alışabildin mi?Elmalar geziniyor yine Bence 1. fotoğraftaki dekor iyi duruyor diğer türlü biraz dağınık gibi geldi.Bu benim tavsiyem.Diğer arkadaşların da yorumları olacaktır elbet.Su da epey berrak durumda maşallah 
Japon balığı akvaryumum
Akvaryumun şöyle genel bir görüntüsünü görseydik güzel olurdu.Bu şekilde sadece balıklara yorum yapmak mümkün oluyor.Balıklarınız görüntü itibariyle güzel.Yavru oldukları için tam haz vermeyebilir,akvaryuma küçük gelebilirler.Büyüdüklerinde çok nefis bir görüntü yakalayacağınız bir gerçek.Redcap ve oranda kafa yapacaktır şüphesiz.

Keyifli hobiler dilerim,
Karışık Japon Tankım Syf 20
Maşallah epey keyifli bir akvaryum.Balıklarınız ve bitkilerini çok beğendim.Bitkili akvaryumlar bir başka oluyor zaten.Japonlarda çok mutlu görünüyor içinde.Umarım uzun ömürlü olur hepsi.Keyifli hobiler dilerim,
Bir Başka Dünyanın En Son Videosu Syf 56'da
Yok bizde de bir sıkıntı şimdilik.Güzel güzel ilerliyoruz hobide balıklarımla
200l Japon Sn Rsm Syf:10 Sn Video Syf:16
[QUOTE=bayramses]
Çok teşekkür ederim Yücel bey, içimden nasıl geliyorsa öyle dizayn ettim açıkçası.
Bitki anubias, solan ilk yaprak o yanında 2 tane yaprak açtı ve açmayada devam ediyor, hazır siz söylemişken sormuş olayım. Bu bozulma bitkiye yayılırmı? Yoksa o yapraklamı sınırlı kalır?
İnşallah böyle giderler sağlıkları için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Tekrar teşekkürler, inşallah sizin akvaryumunuzda her zamanki gibi sorunsuz gider
[/QUOTE]

Bayram Hocam,

Bitkinin her yerine sıçramaz.Ama gerekli tedbirler alınırsa sıçramaz.Yanılmıyorsam fosfat eksikliğinden kaynaklanıyor idi.Eğer o eksiklik giderilirse diğer yapraklarda problem olacağını sanmıyorum.Bitkicilerle görüşmekte fayda var.Bundan ziyade eğer,değerler düzelmez ise yeni gelecek yapraklar,tam gelişmeden büyüme duracak ve sararıp gideceğini düşünüyorum.Kendi anubiaslarım ve amazon bitkimden gözlemlerim bunlardır.Umarım yeşil şekilde kalabilir güzel bir bitki.Java fern de harika duruyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.