ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
arowana heco
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Eylül 2006 12:19
Son Ziyaret:
27 Mart 2022 15:02
Toplam Mesaj:
233 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak KESKİN
Doğum Tarihi:
14 Ocak 1987
Yaş:
37
İl:
Nevsehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak KESKİN

SON 10 MESAJI

Black line sand gobby
Bu türden buldum fakat pek bir bilgi yok. Acaba besleyen var mı? Dişi bettaların yanına koymayı düşünüyorum zarar verir mi? 
Müren akvaryumum
Bende suların ısınmasından diye düşündüm, extradan bugün 3/1 su değişimi yaptım ama yine aynen devam ediyor. Sizin müren düzeldimi iyice?
Müren akvaryumum
Yosun problemi kalmadı, neriteler sağolsun hallettiler. Mürenin iştahıda gayet güzel, ama bir problem var sanki, saklandığı borunun içindeyken ağzını hep açıp kapamaya başladı. Balıkların çoğu oksijen kalmadığında ona benzer ağız açma kapama hareketi yapar diye biliyorum. Acaba normal mi bu türün ağız açıp kapama hareketi yoksa bir sorun mu var?
Shiney (Müren) ve Tank Arkadaşları
Hiç bir fikrim yok malesef
Müren akvaryumum
2 gün önce tekrar yemledim bu sefer 2 parça karides yedi, dün 20 adet cüce nerite salyangozu, 20 adet minare salyangozu ve 20 adet daha hayalet karides ekledim. 2 tane karides borusuna girdi ve hemen kaptı, baya bir iştahı açıldı. Bu hafta yanına mono ekleyeceğim ama aradığım boyutlarda bulamadım, genelde hep orta ve büyük boy satılıyor. Black mollyden vazgeçtim, bu iştahla onlarıda götüreceğinden eminim. Yosun problemi oldu gibi biraz, acaba nerite salyangozu mu alsam etkisi olur mu? Bir arkadaşımda dalga motoru kullan dedi ama emin değilim. Akvaryum direkt olarak güneş ışığı almıyor fakat gündüz ışık alan 3 taraf yosunlandı, nasıl çözeceğim bilmiyorum. Karides yerken video ya da fotoğraf çekemedim  en kısa zamanda çekip ekleyeceğim.  
Shiney (Müren) ve Tank Arkadaşları
Puffer akvaryumu ne oldu? 
Müren akvaryumum
Bugün sabah kalan hayalet karideslere saldırırken gördüm, hemen dondurulmuş karides verdim ve sonunda yedi    1tane büyük karidesi götürdü. Bundan sonra 3 günde 1 beslemeyi düşünüyorum. Yem alırken fotoğrafını çekip paylaşacağım. Baya sevindim rahatladım paylaşmak istedim:)
Müren akvaryumum
Dün bir tane dişi betam ölmüştü, direk mürenin akvaryuma attım. Sabah baktım ve betta yok, mürenden başka 3 adet hayalet karides var ama onlarda çok ufak boydalar. Bettanın hepsini yiyebileceklerini sanmıyorum. Mürenin keyfi yerinde gayet aktif (özellikle havanın kararmasına yakın çıkıyor ve bütün gece geziniyor) bugün hamsi alıp deneyeceğim. Yerse eğer fotoğraflarını eklerim. 20 adet daha hayalet karides eklemeyi düşünüyorum ama bu seferde dondurulmuş karidese alışmayacak. Ne yapayım bilemedim.
Shiney (Müren) ve Tank Arkadaşları
Geçmiş olsun, büyüdükçe yer darlığından kavgalar olması normal. Bence ayırsanız daha iyi olur, bu arada benim müren hala karides yemedi. Hayalet karideslerim 2-3 tane kaldı. Hamsi denemeyi düşünüyorum, başka önerebileceğiniz yem var mı acaba?
Müren akvaryumum
Valla hayalet karideslerde azalma var 6-7 adet kaldı. Onlardan götürüyor sanırım, dün karides verdim yine yemedi ama keyfi yerinde. Genelde gece aktif, molly alamadım hala yanına aldıktan sonra fotoğraf ekleyeceğim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.