ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ofc123
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ekim 2014 21:35
Son Ziyaret:
20 Nisan 2017 16:48
Toplam Mesaj:
128 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
omer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

350lt - Tuzlu su
200lt - jack dempsey
100lt - Rainbow
40lt - Cüce vatoz

Ömer

SON 10 MESAJI

Beraber Yaşayacak Kara Ve Su Canlısı
Merhaba arkadaşlar , paludarium kurmayı düşünüyorum ama içinde yaşayacak canlılara tam olarak karar veremedim. İlk fikrim semender ile balık beslemekti ama internette okuduğum şeylere göre tam emin olamadım. Sizce semenderle beraber uyum içinde yaşayacak balık türü var mıdır ? Yoksa balıklarla beraber yaşayan başka bir kara/su canlısı (kaplumbağa,iguana,kurbağa,yengeç vb.)önerebilir misiniz ?
CES AKVARYUM 4.LEVENT MAĞAZASI
[QUOTE=diaslayt]4. levent ces akvaryum tadilat diyorlar ama aylardir neyin tadiladi? kapandi mi yoksa? [/QUOTE]

5 ay içinde geçerken 15 kereden fazla uğradım her gittiğimde tadilattayız 1 hafta sonra kesin diyorlar 
35 Litrede 4 Japon Fazla Mı?
Küçük japonlarınız olmasını istiyorsanız problem yok yaşarlar 
1 aylık Akvaryumum
dayın mı yardım etti yaparken
Bursa' da Akvaryumcu tabusunu yıkan akvaryumcu Destan Akvaryum
[QUOTE=Ümit Birkol]Bahadır ne bu şiddet bu celal. Napıyosun sen kardeşim? 
Ticaret yapıyosun. Yanlış iş de yapılabilir, yanlış da anlaşılabilirsin. Bunlar iletişimin olduğu her yerde olabilecek şeyler. Burada arkadaş bir konuda fikrini beyan etmiş. Ne güzel işte. Ben praktiker ve tansaşta çalışırken aldığım eğitimlerden ve 6 yıl yöneticilik deneyimimin ardından öğrendiğim şudur:
Müşteriler seninle alakalı fikirlerini genellikle 3. şahıslara anlatır ancak sana anlatmaz. Sana gelen müşteri şikayetleri o konuda aynı şekilde düşünen müşterilerin ancak ve ancak %5'i kadardır. Bu sebeple bütün müşteri şikayetleri çok değerlidir. Müşterilerinin (en azından bazılarının) senin hakkında ne düşündüğünü sana gösterir.
Ticaret erbabı da bu şikayetlere gerekli açıklamaları getirir ve varsa yaptığı hataları düzeltir. Yoksa da müşterisi tarafından daha doğru anlaşılması için gerekli önlemleri alır.
Ama senin yaptığına bak. Yok suç duyurusu yok bilmem ne. Ayıp ama. 2 defa düşün 1 defa yaz güzel kardeşim. Arkadaşın yazdığından mahkemede bir sonuç da çıkmaz. Boşu boşuna kendi itibarını zedeliyorsun.
Kolay gelsin...
[/QUOTE]
Katılıyorum 18 sayfa övgüyü nasıl kaldırıyorsa bir yorum eleştiriyde kaldırabilmesi lazım
CHALLENGER///KEREVİT
Balık küçükse kerevitler avlayacaktır
CES AKVARYUM 4.LEVENT MAĞAZASI
Klasik yalanları siz bu konuyu açtığınızdan beri 4 kere gittim her gittiğimde yeni şeylerin geleceği bi tarih veriyorlar ve her gittiğimde dahada kötüleşmiş oluyorlar , hiç bir şey beklemiyorum buradan
Saklama Kabında Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası?
[QUOTE=Berkant][QUOTE=ofc123][QUOTE=Berkant]Malesef saklama kabı uygun değil.[/QUOTE]
Neden uygun değil acaba ? Ben 200 litre boyutlarında bir tane aldım ikeadan genişçe onu kullanıyorum nasıl bir zararı olabilir
[/QUOTE]

Yüksel bey her hangi bir boyut belirtmemiş bu yüzden saklama kabından kastı tam olarak ne bilemeyiz. Bu yüzden ilk akla gelen boyutlara göre değerlendirme yaptım.

Sizin söyledikleriniz eğer düşündüğüm aklıma gelen ise : yüksekliği az taban alanı geniş olanlardan aldıysanız. Çok iyi düşünmüşsünüz. Onlarda ve ona benzer yüksek hacimlerde sıkıntı çıkmaz.

[/QUOTE]

Aynen tabanı geniş boyu kısa aldım hayatlarında ilkkez yüzüyorlar son bir kaçaydır  Ama ne kadar büyük olursa olsun tembel hayvanlar günün çoğunu dinlenerek geçiriyorlar
Saklama Kabında Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası?
[QUOTE=Berkant]Malesef saklama kabı uygun değil.[/QUOTE]
Neden uygun değil acaba ? Ben 200 litre boyutlarında bir tane aldım ikeadan genişçe onu kullanıyorum nasıl bir zararı olabilir
Vatozumun turu nedir
[QUOTE=absah] Öyle her balığın ne olduğunu belirlemek için büyümesini bekleyeceksek,zaten arkadaşında resim koymasına gerek kalmazdı.Ayrıca sizin sandığınız gibi albinoluk öyle bedenin yarısına hükmedecek tarzdan bir balık türü değildir.Bilinki bir başka yerde aynı türden sözler etmeyesiniz diye yazıyorum.
  Albinizm,insan yada hayvanı etkileyen genetik bir bozukluktur.Renklenmeyi sağlayan melanin pigmenti yokluğu yada azlığından kaynaklanır.Gözleri,deriyi ve bedenin diğer bölümlerini etkiler.Yani derilerinde renk pigmenti bulunmadığı için yarısı siyah,birazı sarı olması mümkün değildir.
 Son cümlenizle ilgili yorum yazmıyorum istediğinizi yazabilirsiniz tabiki.Ama önce emin olun derim.
  Faruk beyden rica edelim,bende notumu alayım eğer unutursa hatırlatırım,üç ay sonra balığın fotoğrafını yayınlasın.Aksi çıkarsa size bir çift l-144 blue eye longfin damızlık hediye ederim.Yada ederi ilginizi çeken neyse.Lda-16 çıkarsa ne olacak ?
 
[/QUOTE]

Ben hediye bir şey istemiyorum illa haklı olduğumuda iddia etmiyorum demeye çalıştığım şey beyaz (albino yazarken hata ettim haklsınız) kırması olabili orn 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.