ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mystic
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ocak 2015 00:40
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2016 22:51
Toplam Mesaj:
21 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
msar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

msar

SON 10 MESAJI

jebo/lifetech dış filtrelerde tıkırtı sorunu
pek fazla bir şey beklemiyorum beklenmemeli de ,akvaryumum zaten küçük yeni aldığım için tekrar almak istemiyorum.yani filtreyi kullanmasam bile sorunu çözmek istiyorum inat oldu biraz 2 tane motor var nasıl aynı problem devam eder anlamıyorum.
jebo/lifetech dış filtrelerde tıkırtı sorunu
Arkadaşlar 635 filtrem var aldığımdan beri ses problemi var 635 lerde içinde bilye yok ama ben içinde ki tıpayı da çıkardım pervanenin geçtiği mili misina ile sardım yinede ses problemi çözülmedi.servisten pervane ve motor değişimi olmasına rağmen sorun çözülmüyor.başka bir yöntem var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
Su Arıtma Cihazından Dış Filtre Için Motor Önerisi
Yorumunuz için teşekkürler şimdilik şelale filtreyi kullanmaya devam edeceğim, o fiyat Aralığında başka önerebilceğiniz filtre var mı?
Su Arıtma Cihazından Dış Filtre Için Motor Önerisi
Arkadaşlar 60lt bitkili akvaryumum var . 3.5w güce sahip olan şelale filtrem yeterli temizliği yapmadığı için atıl durumda olan su arıtıcısından dış filtre yapmaya karar verdim. Deneme amaçlı arkadaşımdan atman 12w 600 L/H kafa motoru aldım ,fakat debi biraz düşük ve hesaplamama göre saatte 75lt su temizliyor. şimdi bu filtreye uygun motor almak istiyorum neye göre hesaplama yapmam lazım.ben atman 202 almayı düşünüyorum debi ayarı yapılabiliyormuş uygun olur mu sizce yada başka önerebileceğiniz marka model varmı ?teşekkürler.[IMG]null[/IMG]

[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/170174/1_DSC_0033.JPG[/IMG]
Aydınlatma yeterli olur mu?
Arkadaşlar 60cm lik brüt 57 lt tankıma aydınlatma olarak elimde bulunan 18w t8 grölüxün yanına 24 w aquastar t5 alsam yeterli olur mu .zeminde parvula marselia Moss yetiştirmeyi düşünüyorum
yanğın tüpü co2 süresi
Bence kaçakları tekrar kontrol edin tüpe giren dişli hariç diğer bağlantıları doğalgazcıların kullandığı sıvı conta ile tekrar bağlayın.
yanğın tüpü co2 süresi
Bendeki ölçü 2 lt lik için 5 lt de nasıl sonuç verir bilemiyorum ,piknik tüpüne yapan arkadaşlarda vardı belki onların kullandığı formül size tam gelebilir.Benim tüp şuan 20 barda 10 gündür kullanıyorum günde 1 bar gitse 1 ayı kesin bulur diye düşünüyorum.
yanğın tüpü co2 süresi
bende bir kaç aydır 2lt lik yangın tüpü ile co2 çıkışı sağlamaya çalışıyorum sistemi kaçaklardan dolayı en fazla 15 gün kullanabildim bir süre ara verdim ,bu hafta bağlantıları sıvı conta ile yaptım daha sağlam oldu şuan için kaçak gözükmüyor bende sn 1 1.5 damla veriyorum  basınç 20 bara kadar çıktı süresi ne kadar gider bilemiyorum.
kullandığım formül 1 küp yaş maya 2 bardak şeker 1 çorba kaşığı süt 1 çay kaşığı karbonat toplamda 1.5 lt olucak şekilde hazırlıyorum.forumda bu formülle 2 ay kullanan arkadaşlardan aldım bende umarım 2 ay gider.

Mayalı Co2 Tüm Sistemin Detaylı Yapım Aşaması [ Fotoğraflı ]
arkadaşlar mayayı şişe yerine 2lt yangın tüpünü boşaltıpta yapabilirsiniz sitede örnekleri var ben onlara bakarak  sistemi kurdum şuan sorunsuz çalışıyor.
Bazalt Kum Hakkında Bildikleriniz Kullananlar Buraya
arkadaşlar bu bazalt kumu nerelerden temin edebiliriz özellikle kullanıldığı bir alan var mı ?
ben zemine cocopeat üstüne lav kırığı ve üstüne bazalt kum düşünüyorum ph seviyesinde çok düşme olur mu ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.