ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Korayyyy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Kasım 2016 11:19
Son Ziyaret:
03 Şubat 2020 21:22
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
koray
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

koray

SON 3 MESAJI

Tetra 300 W Isıtıcı
Gördüğüm kadar yazmaya çalışırım tabi. Teşekkürler.
Tetra 300 W Isıtıcı
Merhaba,

yeni başladığım dönemlerde akvaryumcu ne verdiyse bende aldım ve sonra sonra bilgi edinmeye başladım. bunlardan biri de çin malı ısıtıcılardı. bir kaç denemem oldu ve iyi marka iyi sonuç ilişkisini anladım. kullandığım ısıtıcı en iyi marka olmasa da ortalardadır. ısıtıcılar suyu ısıtmak için değil sabit tutmak için gereklidir ve tetra 300 w ısıtıcı bu konuda oldukça başarılı. yaklaşık 2 sene boyunca (yaz aylarında akvaryumdan çıkarttım) sorunsuz kullandım ve hala kullanmaktayım. sanırım tek sıkıntısı üstündeki yazıların hafif hafif silinmesi. bu suya salınım yapar mı? yapsa bile nekadar yapabilir? tartışılır. bildiğim tek şey 20-50 tl arası bir çin malı ısıtıcıdansa ortalma 75-100 tl arası iyi bir ısıtıcı kullanmak fiyat olarak hem daha uygun (senede 1-2 tane çin malı değiştirdiğinizi düşünürsek) hem de içiniz daha raat olacak.

ısıtıcı almadan önce muhakkak boyutlarını ve kablo uzunluğunu hesaplamanızı öneririm.

umarım faydalı olur.

Resun Af-2009 D Dijital Yem Makinesi
Merhaba,

Akvaryum.com sitesinden birçok bilgi edindim ve hobimi geliştirdim. şimdi kullandığım malzemeler hakkında belki yardımı olur diye deneyimlerimi paylaşıyorum.
Resun AF-2009 D Dijital Yem Makinesi oldukça kullanışlı bir makine. Zamanında çok araştırıp bu ürünü aldım ve memnun kaldım. kullanımı oldukça basit. sadece açıklama formunda yazanları dikkatlice okumanız gerekmektedir. saati ayarladıktan sonra yemleme zamanını ayarlayıp üzerinde ! (aşağı ok) gibi bir ibare çıkmasını sağlamalısınız. bir ok 1 kere yemleme 2 ok aynı saatte (1 dk arayla) 2 yemleme yapacağını bildirir.

yaklaşık 15 günlük tatilde ortalama 15 balığa yetecek yem haznesi vardır. yem de dikkat edilmesi gereken konu sera pul yem gibi yemlerin yağlı olmasından dolayı hazneye yapışıp çok az miktarda dökülmesi ya da çok ince yemlerin bol bol dökülmesidir. bunu da makineyi kurduktan sonra manuel yemleme tuşuna akvaryum dışında basarak ne kadar döküldüğünü kontrol edebilirsiniz.

2 adet duracell ince pille 2 yazı çıkarttım.sanırım daha da gider ama yaz başı tekrar kontrol ederek kullanacağım. ekrandaki yazılar silik gözüküyorsa pilleri değiştirmelisiniz.

en kısa zamanda video ile kurulumu ve kullanımı hakkında video ekliycem;)

bol yavrular.


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.