ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erditunc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Eylül 2017 05:26
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2019 04:10
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erdi tunç
Doğum Tarihi:
14 Mayıs 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

-38*26*40,5 - trompet salyangoz ve lepistes -100*40*40 - şimdilik boş

SON 10 MESAJI

Akvaryuma 50 Ml Seachem Prime Döküldü
Merhabalar, 120 lt akvaryuma 50 ml kadar seachem prime döküldü. Akvaryum içerisinde canlı yok. Görünürde bir problem yok gibi duruyor fakat bir hafta kadar sonra canlı ekliyeceğim suyu komple değiştirmeli miyim yoksa %50 gibi bir değişimle çözebilir miyim? Daha evvel böyle bir durum başına gelen var mıdır acaba?
Guraba Aquatics - Youtube Kanalı
[QUOTE=-RBG-]"Bir Akvaryum Seti Kurmak" serisinin son kurulum videosu, 4. bölüm. [B]"Balıkların Yeni Akvaryumuna Taşınması"[/B]
Keyifli Seyirler.

[VID]https://www.youtube.com/watch?v=BJ5kkCp5g-Q[/VID][/QUOTE]

Videoyu youtube'da bir türlü bulamayıp buraya geldim. Çok şükür burada buldum :) . Sıkı takipçiniz olduğumu bilmenizi istiyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Bir sorum olacak. Çizimden hatırladığım kadarıyla damızlık balıkları koyduğunuz tank 100 cm bunu 4/1 böldünüz bu şekilde verim alabiliyor musunuz acaba şu an ? Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Yerdeki Akvaryum Dip Çekimi Nasıl Yapılır ?
Direk olarak evin zemininde tamam dediğinizi anladım birde öyle deneyeceğim.
Yerdeki Akvaryum Dip Çekimi Nasıl Yapılır ?
Bende pilli dip çekim cihazı var fakat o da işe yaramadı. Acaba cihazda mı bir problem var ?
Yerdeki Akvaryum Dip Çekimi Nasıl Yapılır ?
Selamlar herkese, başlıkta gördüğünüz gibi yerde bir akvaryumumuz var. Bildiğim kadarı ile dip çekimi yapmak için suyu çekeceğimiz yerin akvaryum seviyesinin altında olması gerekiyor. Bu sebepten dalgıç pompa vs. mi gerekiyor yoksa dip çekimi yapmamızın başka bir yolu var mıdır ? Teşekkürler.
Guraba Aquatics - Youtube Kanalı
Acaba ne zaman yeni video atar diye beklediğim tek kanaldır. Kendi deyimi ile 'sinematik anlatım' olayından sanırım. :) Başarılarınızın devamını dilerim.
L Serisi Vatoz Akvaryumu (dekor, Kum) Tavsiyesi
[QUOTE=JapoJupo]Bitkileri küplere değil mangrow köküne bağlayacaksınız.Bitki olarak JAVA FERN veya ANUBIAS enkolay bitkiler.Tavsiyem JAVA FERN çünkü bol yapraklı bir bitki ANUBIAS tan daha fazla nitrat kullanıyordur muhtemelen hemde ileride yavrularınız olursa bu yapraklar saklanma alanları oluşturuyor.Bu iki bitki türüde kolaydır normal bir akvaryum aydınlatması yeterlidir.Ekstra gübre veya karbondioksit desteğine ihtiyaçları olmayan bitkiler.

[/QUOTE]

Hocam peki moss kullanabilir miyim bu akvaryumda. Dediğiniz gibi dere kumu yapacağım arkayada moss duvarı yapmayı düşünüyorum. Sizce uygun olur mu ?
L Serisi Vatoz Akvaryumu (dekor, Kum) Tavsiyesi
Cevaplar için çok teşekkürler. İnce dere kumu, mangrow kökü, küplerin üzeride yeşillendiricem o halde. :) @abacus hocam sizin ki biraz fazla yeşil gibi sanki :)
L Serisi Vatoz Akvaryumu (dekor, Kum) Tavsiyesi
Herkese selamlar, boşta 100*50*40 akvaryumum var. Bende L serisi vatoz beslemek istiyorum fakat bununla ilgili okuduğum bütün yazılar üretim ile alakalı. Elbette beslediğimiz canlıların doğum yapıp yavrularının büyümesi çok güzel birşey fakat cama cam akvaryum 2-3 tane küp bu tür için yeterli midir ? Mesela hiç kum olan L serisi vatoz akvaryumu görmedim. Ayrıca ben LDA16 red marble,L144 longfin ve super red i aynı akvaryumda beslemek istiyorum. Bu mümkün müdür ? Ne gibi dezavantajları olur ?
Dış Filtre Borularındaki Beyaz Ve Siyah Maddeler
Dün bende farkettim fakat önemsemedim. Biraz daha siyah nokta olmadan ya da debi yavaşlamadan hortumları temizlemeyeceğim. Okuduğum kadarı ile 2-3 ayda bir filtre temizlenirken temizleyenler var. Filtrenin tankın içindeki su giriş (hortum) kısımına ufak bir elyaf vs. koyanlar var. Ben de sanırım 2-3 ayda bir filtre temizlerken onlarıda temizleyeceğim. Bunun için satılan kıvırılabilen fırça tipi aparatlar var. Bu aparatlardan edinip güzelce temizlenebilir. Öyle bir kaç siyah noktanın zarar verebileceğini düşünmüyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.