ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Harbiyeli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Nisan 2020 17:59
Son Ziyaret:
23 Mayıs 2021 14:08
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Okan ERASLAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Okan ERASLAN

SON 10 MESAJI

Oranda Japon Balığı Ters Durma Problemi
Balıkta başka bir anormallik yok.Balığın ana tankı 40 litre.İşin garip yanı bezelye verince rahatlaması gerekirken yüz üstü dönüyor.Onun haricinde 1.5 haftadır yem vermiyorum sadece bezelye veriyorum.Kullandığım yemler hepsi batan yem zaten hepsi kaliteli markalara ait 3 çeşit var.Evet balığım tek balık normalde tatlı su midyesi vardı sıcaklığı 26-27 ye çıkarınca ölmesinler diye onları ayırdım şimdilik.
Oranda Japon Balığı Ters Durma Problemi
Karantina için orda işte hasta şuan
Oranda Japon Balığı Ters Durma Problemi
Merhabalar değerli forum üyeleri,videoda gördüğünüz balık 4 aydır bu şekilde ilk başta flagly kullanarak iç parazit şüphesine karşılık bu şekilde yüzmeye başladığından şüphelendim.Ancak flagly uygulamam tamamen başarısız oldu ve yaklaşık 1.5 haftadır günlük sabah ve akşam yarım bezelye vererek besliyorum.Malesef bir düzelme yok hala ters dönüyor.Bir de ıslatılmış dibe batan yem veriyorum.Bezelye ve yem veriminde şunu gözlemledim yem verdiğim zaman balık yine su üstüne çıkıyor ancak bu sefer ters değil baş üstü dururken bezelye verdiğimde bu şekilde ters dönüyor.Ne yaptıysam fayda etmedi kısacası.Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
Akvaryum özellikleri :
40 litre
Isıtıcı 25-26 derecede
dış filte
Video linkim : https://www.youtube.com/watch?v=_RsrICqN33g
[IMG]null[/IMG]
Zeolit Taşı Tekrar Kullanılabilir Hale Gelmesi
Merhabalar değerli forum üyeleri,
Zeolit taşını yeniden kullanılabilir hale getirmek istiyorum ancak ne kadar süre tuzlu suda bekletmeliyim veya ne kadar su/tuz olmalı bana yardımcı olabilecek var mı ?(gram cinsinden ifade etmezseniz sevinirim)
40 Litre Akvaryum Isıtıcı Öneri
Bütçemde sorun yok yalnız çok para vermek istemiyorum orta halli bir şey olsa yeter 80 tl filan.
40 Litre Akvaryum Isıtıcı Öneri
Merhabalar 40 litre akvaryumum var ısıtıcı almaya karar verdim ancak bana öneride bulunabilecek var mı ? 1 ayda kaç tl elektrik yakar bir ısıtıcı biraz bilgi verirseniz sevinirim.Ankara da yaşıyorum.Elinde fazla 50 watt ısıtıcı filan olan varsa yazabilir.
İç Parazit İçin Tavsiye(flagly Kullanıldı Geçmedi)
Merhabalar balığımda iç parazit var flagly tedavisi uyguladım ama hala devam ediyor bana başka tavsiyede bulunabilecek var mı ?
Tank 40 litre
1 adet oranda japon var
Oranda Japon Balık Yem Tavsiyesi
@Sheyda27 peki tropical super mini pellet yemleri suda batan türde miydi ? birde balıklarım 8 cm civarı onlar için uygunmudur ? cevabınız için çok teşekkür ederim.
Oranda Japon Balık Yem Tavsiyesi
Merhaba sevgili hobidaşlar oranda Japon balığım var ve su yüzeyinden yem yemeye alıştı bende kaliteli bir yem arıyorum bana yem tavsiyesi verir misiniz ? ben biraz araştırdım ve birçok forumda tropical markasının super goldfish mini pellet ve artaqua markasının koi ve goldfish yemini tavsiye ediyorlar bu yemleri kullanan varsa tavsiyede bulunabilir mi ve bu yemler batıyor mu yoksa su yüzeyinde mi kalıyor ? Şimdiden vereceğiniz değerli cevaplar için çok teşekkür ederim.Sağlıklı hobiler :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.