ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sahinlibaris
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ekim 2007 19:07
Son Ziyaret:
05 Mart 2015 21:45
Toplam Mesaj:
96 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
i.barış şahinli
Doğum Tarihi:
10 Mart 1976
Yaş:
48
İl:
Kirsehir
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış...sahinlibaris

SON 10 MESAJI

elektriğe altermatif akvaryum ısıtma sistemi.

Malzemeleri aldığınız yerin adını, adresini ve varsa telefonunu verebilirmisiniz. .

elektriğe altermatif akvaryum ısıtma sistemi.
Bu gün biraz araştırma yaptım. Elektrikli vanalar için 150 tl civarı deniyor.Termostat 20 tl civarı ayrıca sizin ismini verdiğiniz termostat dan internet te bile bulamadım.Siz nereden aldınız malzemeleri ve şu an fiyatları nedir biliyormusunuz? Birde termostat vanayı kapatır ancak sistemi geri açmak için role diye bir şey söylediler ondan takmak gerekirmiş sizin bilginiz var mı bu konuda.
elektriğe altermatif akvaryum ısıtma sistemi.
Said bey eski bozuk ısıtıcılarımızın termostatını bu iş için kullanabilirmiyiz acaba ne dersiniz. onurdemirbala2010-12-03 22:56:56
fosil kaya

Kızılcahamam tarafları, yalnız yasaktır yakalanma. .

Cüce vatoz ve discus

Şu anda yavru akvaryumum dahil bütün akvaryumlarımda vatoz vardır. Yem artıklarını toplaması acısından çok faydalı buluyorum. Hatta şu anda 50 kuruş ebatındaki yavrularımın arasında yaklaşık 20 cm lik vatoz var ve hiç bir şey yapmıyor. Ben bu vantuzlu balıkların yapışma hurafesini kim çıkarttı bilmiyorum. Yaklaşık üç yıldır discus bakıyorum ve evde 120 cm lik 5 akvaryumum var ve hepsinde yaklaşık 20-25 cm lik siyah vatoz var ve daha ben ölü discusu bile emdiğini görmedim.

nhamunda blue F1 büyüme

Bence en büyük hatalarımızdan birisi 50 kuruş ebatındaki balığı almaktı. .

nhamunda blue F1 büyüme

mert bey yardımlar için teşekkürler elbetteki bilgilerinizden faydalanıyoruz  sizler gibi tecrübeli arkadaşlar sayesinde bizler balık  bakmayı öğreniyoruz. Mert bey bende 135*70*60h ebatta bir akvaryumum var onu kurup nhamundaları oraya koysam büyüme olumlu yonde etkilenmezmi ve beslenme günde kaç kere ve ne ile yapsam daha iyi olur.

nhamunda blue F1 büyüme

Sertifikasını görmedim sadece bildiğim onur can bakır adlı arkadaşın nadir abiden aldığı ve sattığı balıklar. Balıklarda form acısından bakıldığında öyle yanık bir tipi yok d bölgesinin şekli oldukca düzgün. Göz beden oranıda normal bu nedenle yanık kalma olayına biraz takıldım. Bana önerebileceğiniz bir beslenme şekli varmıdır. .

nhamunda blue F1 büyüme
Selamlar arkadaşlar, bir süre önce onur can arkadaştan beş adet yavru nhamunda blue yavru aldım ve aldığımda 50 kuruş büyüklüğü kadardı . Balıklar yaklaşık 3 aydır bendeler neredeyse yok denecek kadar az büyüdüler.Bir tanesi hızlı büyüyor ve diğerlerinen yaklaşık iki kattından daha fazla büyük ancak diğerleri neredeyse 3 ayda yarın cm anca büyüdüler.Balıklarımın sağlığı çok iyi karınları şişene kadar yem yiyorlar.Her gün bir öğün tetra yem ve iki kere dana yüreği mama veriyorum. günlük 6/1,haftada bir %80 su değişimi yapıyorum. tank ebatım 700lt ve nhamundaların yanında 5 adet 8 cmlik snakeskin var.filtre olarak 300lt lik sump kullanıyorum.İnanın 8 cm lik discuslarla nhamundalar arasında ilk geldiklerinde 1 cm fark vardı şimdi 4-5 cm fark var.Onur arkadaşı aradım ve durumu bildirdiğimde balık verdiği insanların hep aynı şikayette bulunduklarını söyledi ve nhamundanın yavaş büyüdüğünü söyledi.balıkları aldığı nadir abinin balıkların ithalatından sonra karantina uygulamadığını ve balıkların F0 olduğunu söyledi.Bu kadar açıklamadan sonra benim sizden istediğim destek şu arkadaşlar bu kadar sağlıklı olan balıklarıma yavaş büyüyorlar diye parazit tedavisi uygulamalımıyım? Karantina uygulayım derken sağlıklarından olmalarını istemiyorum.Ben nerede hata yapıyorumda bu balıklar az büyüyor.(Balıklar yaklaşık 3-4 aydır bende ve şu anda 3-4 cm 4 adet ve bir tanesi 7-8 cm) yardım ve bilgileriniz için teşekkürler.
Singapurdan gelen discusu nasıl adapte edebiliriz.
Selamlar arkadaşlar. Bir süredir yaptığım araştırmalardan sonra akvaryumculardaki discusların çoğunun Singapurdan gelme olduğuna karar verdim ve bu nedenden kaynaklı olarakta bu soruyu bilen arkadaşlara sormak istedim. Singapurdan gelen balıkların su değerleri nedir? akvaryumcular bu su değerlerini biliyor ve su değerlerini buna göre ayarlıyor olabilir mi? Ve bizler akvaryumcudan alıp eve getiriyoruz ve adapte edemeden balıkları öldürüyor olabilirmiyiz?. deno062010-03-09 09:38:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.