ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
The lord
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Şubat 2008 12:29
Son Ziyaret:
07 Ocak 2015 19:06
Toplam Mesaj:
93 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat kartal
Doğum Tarihi:
25 Mayıs 1973
Yaş:
50
İl:
Istanbul
Meslek:
profesyonel Manyak
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

200Lt bitkili
mURATkartal

SON 10 MESAJI

BU MALAWİLERDEN YOK MU HİÇ?
[QUOTE=Emin_Paşa]Muammer bey, steveni taivan Bende bolca  var isterseniz size 10 adet hediye edebilirim.. Boyları 2-3 cm ler ve saf ırkdır,[/QUOTE]
Keşke İstanbulda olsaydınız bende isterdim ):-
Laptop ve Oyun ?
Bir donanımcı olarak tavsiyem;oyun oynayacaksınız XBOX360 alın hic uğraşmayın yok ram yok ekran kartı..

Laptoplarda her oyun oynanır ek bır sogutmaya ıhtıyac duymassınız[dizleriniz hariç] ama şu bir gerçektir ki desktop yada laptop farketmez onemlı olan ıcındekı donanımdır..Sonucta laptop alacaksınız eger ben oyuncuyum dıyorsanız önermem oncelıgım konsol sonra desktop olur cunku uzun vadede upgrade notebooklarda cok pahalı hatta bazen ımkansıza yakın..Ama ılla notebook dersenız kendımde bır Asus kullanıcısı olarak önerırım ama sıralama yapsam HP TOSHIBA ASUS gıder..paylasımsız ekran kartı olması en önemli noktadır oyun konusunda..Ve unutmayın her bilgisayar oyun oynarda arada kalite farkı vardır..İyi bir ekran kartıyla 106 lcd crysis oynama ile kasarak kare kare oynamak farklıdır..

The lord2010-03-04 11:26:44
2. Africa Gezimden Görüntüler.( videolu)
Birgün kesin gidecem bu göllere ve balık yiyecem ):-
Tetratec EX700 Hortumları Nereden Temin Edilebilir
Bendede aynı motor var hortumlarını değiştirdim tabii sizin gibi aradım ve bulamadım. N emi yaptım nalburdan metresı 1tl'den hortum aldım 6 aydır sorunsuzca çalışmakta.
tetra ex 700 mü lifetech 825 mi
[QUOTE=biyolog42]
Arama yaparsanız tetre kullananların ne akdar sorun yaşadığını görürsünüz.Bu konuda daha önce de görüşlerimi belirtmiştim.Konyadaki akvaryumcuların nerdeyse hepsi tavsiye etmedi bana.Lifetech daha iyi dediler.

[/QUOTE]
Bence 2009 yılının esprisini yapmışlar..Lifetech ve Tetra kıyaslamak bile yanlış..
Kötü akvaryumcu kurbanı oldum.
''ENDLER'' olacak adı öncelikle...Lepistesle büyük benzerlikler taşır.Lepistes ile eşleşir ama keşke saf tutabilseniz Endlerinizi..
Salyangozların temizlenmesi.
Yaklaşık 1 yıldır fazla süredir bitkili tankım var ve epey yol aldıgımı sanıyorum öyleki doğal döngu oturmus durumda ve yine gözlemim odur ki bitkili bir tankta salyangoz kaçınılmaz gibi görunuyor ve bence zarardan çok faydası var..Çok iyi birer yosun yiyicidirler ayrıca canlı yem sorununuz ortadan kalkar tabii rahatsız edecek duruma gelmemiş ise..
2 günde bir 4-5 tane kırıyorum gerek endler ler gerekse ramirezziler bayram ediyor..
kullanıcı
Gizli üyeler olabilir..Yöneticilerin sanırım gizleme özelliği bulunabilir...Örümcekler misafir olarak gözükür..
Ozel mesajlari adminler?
[QUOTE=QuErorZ][QUOTE=The lord]Pek çok sitede admınlık yapmıs ve halen yenı kurdugum sıtede amatorce ugrasıyoruz..PM dediğimiz özel mesajlar veritabanını kontrol eden admin tarfaından görulebılır bu çok basit bir iki kodlama ile mumkun ancak işin aslı hıc bır admin bu işlerle uğrasmaz cunku çok daha önemli işleri vardir.
Ama şuda var ;bir sitenin guvenlıgı acısından olsa gerek bunların kontrol edılmesınde fayda olduguna ınanıyorum elbette insanların yazısmalarını takip etmek hoş değil ama örneğin bayanlarında sürekli özelden taciz edilmeleride hoş değil..sadece basit bir örnekti..Sonucta Ozel mesajlar kolayca takıp edılebılır ama hıcbır admın bukadar kucuk ıslerle ugrasmazz.
[/QUOTE] "Özel mesajlarınız kontrol ediliyor" diye bir bildirge yayınlanırsa kontrol edebilirler fakat onun haricinde çok saygısızca bir davranış olur adminin mesajlara bakması.
 Taciz edilen bir kadın taciz edilmekten hoşlanmadığı taktirde zaten admine şikayet eder diye düşünüyorumTebessüm.
[/QUOTE]
Elbette sizde haklısınız..Ama dedim ya bana inanın PM leri bırakın okumayı tümünü silmeye dahi üşenirsiniz ki bakın buda adminin elindedir..Ama tabiiki PM ler kontrol altındadır yazılabılır..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.