ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baho038
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Kasım 2008 17:44
Son Ziyaret:
28 Ekim 2019 16:35
Toplam Mesaj:
395 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
bahadır arabacı
Doğum Tarihi:
09 Şubat 1995
Yaş:
29
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bahadir Arabaci

SON 10 MESAJI

Yazın Balıkları Ne Yapabilirim?
Öğrenci evinde akvaryum kurmayı düşünüyorum. Sömestır tatilinde otomatik yemleme yaparım ısıtıcıyı falan hallederim bir şekilde ama yazın ne yapsam bilemiyorum.
O yüzden acaba sadece bitkili akvaryum mu kursam ya da başka önerisi olan var mı? Memlekette de akvaryum var fakat otobüste canlı taşımak sıkıntı.
Olur derseniz ne önerirsiniz? Nasıl bir şey yapabilirim? acaba 9 ay besleyip satıp sonra akvaryumu dağıtıp yeniden mi toplasam? Akvaryumculara satmaya kalksam alırlar mı akvaryumcular alıyorlar mı hiç bilmiyorum.[:?]
Nano Akvaryum
Uzun zaman sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10-20 litrelik bir akvaryum almak istiyorum. Eski bir hava filtrem vardı onun debisini azaltıp kullanmayı düşünüyorum. Bir de ufağından ısıtıcı alıp akvaryum kurmak istiyorum ama çok küçük boyutlarda olduğu için balık koyma konusunda kararsızım. Daha çok bitki akvaryumu gibi bir şey düşünüyorum. Olursa sakin bakımı kolay balık alacağım gibi duruyor. Sizlerin önerisini merak ediyorum açıkçası.[:?]
Kara Yosunu Nerden Bulabilirim?
Toplamak istesem acaba dayanıklı olur mu çok farklı çeşitleri var o yüzden emin olamıyorum pek. Evi de böcekler basmasın bir yandan [:)] Teşekkürler.
Kara Yosunu Nerden Bulabilirim?
Hobbit terrariumu yapmak istiyorum. Fakat bana kara yosunu lazım, bulamıyorum. Şehir merkezinde nasıl bulacaksam o ayrı konu. Acaba az miktarda olsa da satan yerler var mıdır? Ya da Ankara'da nerede bulunur bunlar?
Telefonu Modem Olarak Kullanma Sorunu
Telefonunun internet pakedi var mı? 
PUZZLE MERAKLILARI
1000likle başlamanızı tavsiye ederim her gidiş gelişinizde bitirmek için 3-4 parça buluyorsunuz sonra aile için yarışmalara falan dönüyor  Ayrıca bir marka vardı adını hatırlamıyorum websitesine kaybolan parçanızın koordinatlarını ve neresinin kaybolduğunu yazıyorsunuz evinize kayıp olan parçayı yolluyorlardı. Benimde en büyük hobilerimden biridir en son Taj Mahal'i bitirdim ama su akar gibi olank ısımları blmak zor çünkü çok benziyorlar.
Paris'in gitmemesi için
Aşılarını falan zamanında yaptırmadıysanız belki ondan gelmiştir.
Teknemiz Battı Vergiden Nasıl Düşeriz?
Vergi hakkında yorum yapamayacağım ancak çok geçmiş olsun.
Argenya!
Galiba sende benim gibi hayallerini gerçekleştiriyorsun.Bende hep haberleri kendim yorumlayıp yayınlamak istedim blog oluşturdum fakat yazacak vakit bulamıyorum.İnşallah güzel bir blog oluşturursun
Lapton alıcam.
[QUOTE=MaLaVi01]Arkadaşlar uzun zamandır para biriktirdim ve 650 tl bütçem var piyasadaki oyunları rahat ve güzel çalıştırabilecek bir makine arıyorum hangi marka,modeli tavsiye edersiniz?[/QUOTE]

O paraya ps3 yada xbox alman daha doğru.650 liraya baban falanda para ekliyeceklerse ona göre yorum yapabiliriz üst sınır ne kadar mesela?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.