ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CoryCory
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
110
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Kasım 2008 21:49
Son Ziyaret:
14 Eylül 2017 19:41
Toplam Mesaj:
465 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Altay Şahin
Doğum Tarihi:
13 Kasım 1990
Yaş:
33
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Altay Şahin

SON 10 MESAJI

2017 Yılı Takvim Dağıtımı İle İlgili Konu.
Elime ulaştı çok teşekkür ederim.
Canli Bitkide Hava Motoruna İhtiyac Varmi
Benim tanklarımda gece gündüz co2 açık. Kaldıki yüzey akıntım bile dogru düzgün yok. Balıklarımın hiç sorun yaşadığını görmedim. Konuya genel cevap olarak nitelendirebilirsiniz.
Reyyan (blue-green Algae – Cyanobacteria)
Her konuyu kavgaya gürültüye çevirmeyin yahu. Matrixi çıkarırsa amonyak patlamasına sebebiyet verebilir buda oldukça sıkıntılı bir durum.Filtreyi ve matrixleri çeşmede yıkayıp yeniden koyduğumda ertesi gün diatom başlamıştı o günden beri asla yıkama yapmıyorum.Sorun çözümü olarak Nitratı fazla fazla dozlasın. Kaldıki Benim bakteriler bile yeterince iyi nitrat emmiyor, akvaryumdaki bakterilerin 5- 10 ppm nitrat bile emmeleri oldukça zor. Kaldıki Bir kısmıda nitrat üretiyor zaten.O arada bitkiler alacağını alır bu tarz şeyler sorun yaratmaz ben 25 litre akvaryum için 100L lik filtre kullanıyorum Sorun olsa benim tankımda olurdu. [:iyi:]
Ph Ölçer Ve Tds İletkenlik Ölçme Hk
Milwaukee 200 cıvarına almıştım belki 10 sene oldu. Şu anki fiyatını bilemiyorum. Hem PH hem TDS combo paket satılıyordu o şekilde aldım toplam fiyatı okadar idi. Fakat TDS Metreler ucuz ortalama fiyatı kontrol edip tahmin edebilirsiniz.

http://www.teknoistanbul.com/Urunler/Goster/AD101-PH-METRE/7 bu ürünüde kullanma fırsatım oldu 5 ay kalibrasyonu bozulmadı Bunuda tavsiye edebilirim.[EDIT]CoryCory,2017-02-09 16:47:04[/EDIT]
HAQOS EXPRO-500 Filtre incelemesi
At versiyonunu tavsiye ediyorum 1 gelişmiş modeli üstünde tork düğmesi var bastığınızda motor çok yüksek hızda dönmeye başlıyor ve havayı boşaltıp su çekiyor. Tankınıza benim gibi çok su dolduruyorsanız herhangibibir problem yaşamassınız . Fakat su seviyeniz az ise almayın.
Ph Ölçer Ve Tds İletkenlik Ölçme Hk
Ben 4/7 kalibrasyonlu cıhaz kullanıyorum sizede bu tip cıhazları tavsiye ederim ucuzuna kaçmayın böyle şeylerin.
Reeflowers Nitrate
Rf nin ürünleri böyle internette bir çok örnek var.[:cik:]
Haqos Slım Askı Filitre Değerlendirmesi
Ben 2 akvaryumumdada slim(AT) versiyonunu kullanıyorum okadar memnunumki anlatamam parasını sonuna kadar hak ediyor. Hazneleri çok geniş plastikleri oldukça kaliteli kim kalitesiz dedi bilmiyorum ama eheimden hiç bir farkı yok.Ben içini ağzına kadar seachem matrix ile doldurduğum ve elyaf kullandığım halde hiç bir zayıflama yavaşlama görmedim. Yer sıkıntınız var ise ve tankınız küçük ise piyasadaki en iyi filtre diyebilirim.
Su Değerleri Ve Ro Sistemi Tavsiye
Son zamanlarda Bu led işinin artmasıyla çok ciddi aydınlatmalar yapılıyor. Amacımız akvaryumu minimumda idame ettirmek olmalı dimmer bunun için bir çözüm. Yüksek oranda gübre ve co2 karşılamak bir yerden sonra zor olabilir özellikle büyük tanklarda. Kaldıki aydınlatma gücüyle birlikte maliyetide doğru orantılı arttırmış oluyoruz, Heleki 100L + tanklarda haftalık su değişimini düşünmek bile istemiyorum hobi eziyete dönüşür.[:iyi:]
5630 Smd Led Bar Tecrubem
Gurkan akca. Bitkilerde sararma eğer co2 niz yeterliyse nitrat olabilir ışık gücünüz yüksek. Kullandığınız gübreleri tek tek yazarsanız daha açıklayıcı cevap verebilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.