ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İLKER DEHA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2009 17:01
Son Ziyaret:
13 Kasım 2012 22:46
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
AYDIN SEZGİN
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1973
Yaş:
51
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

AYDIN SEZGİN
DEMASONİ DUBOİSİ

SON 10 MESAJI

neden balıklarım ölüyor
   yeni aldığım akvaryuma suyudoldurdum su bir hafta dinlendi ısıtıcı ve filitreler çalışıyor bir hafta sonra aldığım
3 - 5cm boyunda 34 mpanga koydum düzenli bir şekilde yemledim bir hafta güzelce yüzüyorlardı bugün öğlen 5 adet öldü akşam üstüde 5 tane öldü ve ölmeye devam ediyorlar yardımcı olun neden ölüyor
Tropheus Kiriza Gold 120 adetlik MİNİ koloni sy:34'te
 Frat'cığm maşallah balıkların tek kelimeylesüper rekleri,hareketli ve sağlıklı görünüyor. Bol yavrular dilerim İLKER DEHA2010-12-28 00:04:01
okuyun dereye susuz geti susuz geldi
 Arkadaşlar teşekkür ederim balıklar şuanda akvaryumda ve sağlıklı bir şekilde yüzüyorlar.
 
  Ben geleceğim diyordum buyrun gelin bursa kebabı ısmarlayım
  Acaba ben balıkları alıp takas için gitseydim ne yapacaktı?
okuyun dereye susuz geti susuz geldi
[QUOTE=byozkan] [QUOTE=İLKER DEHA]   
    arkadaş 13-30 arabasına verdi dedi bende ozaman şimdi kargo ile 15-00 arabasına veriyorum dedim tamam dedi neyse verdim ama ordaki arkadaşa bişeysordum dedim korgoyu iptal ettirmek istesem edermisiniz nasıl yani dedi bukoli karşılığında bana bir koli gelecek gelmez ile iptal ettireceğim geri getirin tekrar kargo parası öderim dedim olur dediler tamam dedim saate baktım kargodaki arkadaşa dedim kargomu iptal edin teslimat yapmayın dedim tamam abi sen merak etme öyle şer. ..Papuç bırakmayız dedi benim teli aldı ben ayrıldım 1 saat sonra aradı beni ve abi o adam balıkları almaya gelmiş verdirmedim
[/QUOTE]

Konu içindeki mağduriyet umarım güzel bir şekilde çözümlenir ancak konuda kargo ile alakalı bilgilere biraz dikkat çekmek isterim ki en azından işin bu yanlış tarafını da göz önünde bulunduralım.
Kargo elemanının yaptığı doğru bir uygulama değil,düşünün ki kargo ile yollayan kötü niyetli,karşı tarafa kargo teslim edildi bilgisini verip karşılığı paketi otobüse verdiriyor ve bir-iki saat sonra kargoyu iptal ediyor.Yasalardaki durumu nedir bilmem ama birçok benzer uygulamada olduğu gibi teslimat için ilgiliye verildiği andan itibaren o gönderi alıcısının olarak kabul edilmelidir.Bir kaç gün önce telefon ederek sorduğumda, teslim saatinde adreste bulunamayacağım bir gönderiyi alıcısından başka kimseye teslim edemeyecekleri ifade ettiklerinde telefonla o zaman getirmeyin dememle görevlinin "tamam,geri yollarız"diyerek adresime hiç uğramadan kargo şubesine gelen bir  telefon konuşmasıyla gönderiyi geri çevirmesi ayrıca bu görevlinin uyarı almasına neden olmuştur.
Belki bu gün kişiyi zarardan kurtaran uygulama yarın aynı uygulama ile bir aldatmacaya dönüşebilir.
[/QUOTE]



  Kargoyu verirken durumu anlattım banada aynıkişi kargo gönderecek ve onun kargosu gelmezse iptal ettirebilirmiyim dedim o da tammdedi

 Arkadaşlar akşam oarkadaş terminalden balıkları alamadan gitti ve kargocu arkadaş sabah saat 6 da aradı abi balıkların geri geldi hepsi yaşıyor dedi ve bende gittim balıkları aldım teşekkür ettim.
okuyun dereye susuz geti susuz geldi
 
    Teşekkür ederim arkadaşlar okuyun ve bilin insanlar neler yapıyor ve neyle karşılaşıyor.
ve sizde alışveriş yapacağınız insanların formunu inceleyin ne almış ne satmış hangi konularda yorum yapmış ,hangi konuları merak etmiş. Artık anladımki her insana güvenilmiyor. Geç oldu ama geç olsun güç olmasın.
okuyun dereye susuz geti susuz geldi
   
    Bursalı  aytekce nikli zafer kutlu hakkında  
   Zafer bey ne oldu yolladığınız balıklarınız gelmedi yoksa siz üç kağıtçımısınız sizde galiba allah korkusu yok bu günüm zehir oldu terminale git gel 25 tl kargo parası verdim. 25 tl balıklar geldiğinde vereceğim toplam 50 tl bu para çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın diğicem cocuğun ne günahı var senin kanın bozuk allahından bul birde tel no nu olmayan bir numaraya yönlendirmişsin bu devirde sizin gibi dolandırıcılarda var demek ama ben seni dereye susuz götürür getiririm yaptığın ayıp eğer gönderdiğim balıklardan ölen olursa vebali senin boynuna.

    Arkadaşlar bu herif bursadan takas yapalım diye mesaj attı bende olur dedim ama formda hiç bi bilgisi olmadığı için açıkça söyledim yüzüne ben sana nasıl güveneceğim diye o da bizde allah korkusuvar çoluğumuz çocuğumuz var biz öyle şey yapmayız dedi bende dedim siz madem öğretmensiniz hafta sonu 2 gün izniniz var birgün gelin takas edelim dönüş yolparanı karşılarım dedi eşim hamile mevlütümüz var dedi tamam dedim pazar günü yollayalım dedim bügün sabah aradım tamam dedi ben hazırladım ama saat 1 arabasına vere bilirim dedi tabi bende tamam bende osaatte veririm dedim bana vereceği arabanın pilakasına kadar verdi inandırıcı olsun diye bende saf gibi inanıyorum ama içimde kuşkuda var neyse saat bir oldu aradı beni neyaptınız diye sordu ben yarımsaatte teminalde olurum dedim siz neyaptınız oda ben balıkları arkadaşa verdim o otobüse verecek neyse ben terminale gittim hi bir otobüs firması almıyo kargo ile götürebiliriz dediler bende arkadaşı aradım aynen söyledim tamam dedi öyle yapın dedi saat o ara 14-30 olmuştu siz neyaptınız dedim arkadaş 13-30 arabasına verdi dedi bende ozaman şimdi kargo ile 15-00 arabasına veriyorum dedim tamam dedi neyse verdim ama ordaki arkadaşa bişeysordum dedim korgoyu iptal ettirmek istesem edermisiniz nasıl yani dedi bukoli karşılığında bana bir koli gelecek gelmez ile iptal ettireceğim geri getirin tekrar kargo parası öderim dedim olur dediler tamam dedim arkadaş aradı verdinmi dedi evet dedim ben dedim otobüs kaçta burda olur oda 19-30 ile 20 arası tamamdedim osaatte terminale gittim ve kargo ya bakan arkadaşa gittim durumu anlattım dedim adıma birkoli gelecek dedim kaçarabası hepsini söyledim o saatlerde gelen 2 otobüse baktık şöferlere sorduk muavinlere sorduk yok öyle bi koli vermediler dediler saate baktım kargodaki arkadaşa dedim kargomu iptal edin teslimat yapmayın dedim tamam abi sen merak etme öyle şer. ..Papuç bırakmayız dedi benim teli aldı ben ayrıldım 1 saat sonra aradı beni ve abi o adam balıkları almaya gelmiş verdirmedim kargon saat 24-00 arabasıyla geri gelecek dedi bakalım inşallah sağsalim alırız balıkları strafor kutu içerisinde pilli hava motoroyla göndermiştim. Ve kargodaki arkadaşa yardımlarından dolayı teşekkür ettim. Ve ona bu hafta içi bir akvaryum kuma sözü verdim. .
İLKER DEHA2010-12-13 19:12:31
Balıklarım Demasoni Mi?
 Evet demasoni bazen dişilerin rengi böyle soluk oluyor
BALIĞIN TÜRÜ NEDİR
 
   Bencede jalo yavrusu
sarı prenseslerin cinsiyeti
 
  3 resimdede dişi
Küçük Üretim Hanemiz
 
    Tebrik ederim Bol ve sağlıklı yavrular dilerim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.