| Yazan | Geri Bildirim |
|---|---|
| caga71 | Tarih: 29/07/2019 13:17:58 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikro Kurt Yorum: Özkan beyden mikro kurt aldım.Paketlemeden ve gelen üründen çok memnun kaldım.Kurtlar 2.günden itibaren tırmanmaya başladılar.Kendisi daha ödemeyi yapmadan gönderim yaptı.Teşekkür ederim her şey için. Cevap: Ben teşekkür ederim, güle güle kullanın |
| GkhnBtmz | Tarih: 10/07/2019 18:56:45 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Paludaryum Yorum: Satış öncesi ve sonrasında çok ilgili, her konuda yardımcı oluyor. Kendisi ve ürünleri 5 yıldızdan fazlasını hak ediyor :) Cevap: Çok teşekkür ederim, güle güle kullanın |
| TheHobi | Tarih: 24/06/2019 11:23:23 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikrokurt Yorum: Gerçekten çok iyi biri her sıkıntıda yardım ettı cok ıyı paketlenmıs ve her detay dusunulmus Cevap: Çok teşekkür ederim, güle güle kullanın |
| MurimuraT | Tarih: 12/02/2019 16:26:09 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: microkültür seti 3 tane Yorum: google a adam yazdım ilk başta çıktı Cevap: :) Çok teşekkür ederim. GÜle güle kullanın |
| incaia | Tarih: 22/01/2019 13:20:10 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: mikro kurt Yorum: Kendisinden Gittigidiyor üzerinden orta boy mikro kurt aldım. PTT kargo 4 günde getirdi. Biraz sızıntı dışında sorun yoktu. Cevap: Teşekkür ederim, güle güle kullanın. |
| onur55 | Tarih: 10/01/2019 22:37:03 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikro kurt Yorum: Özkan Bey'den mikrokurt aldim.ilgi ve alakası teşekkür ederim.tavsiye ederim. Cevap: Teşekkür ederim. Sağlıkla besleyin balıklarınızı |
| SmallCandyThing | Tarih: 06/01/2019 02:08:58 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Elektrikli Pipo Filtre / Takas Yorum: Özkan abinin eli ve gönlü bol, lepistes / pipo takasımız oldu,ürün güzel hediye bitki getirmiş onlar ayrı güzel.Herşey için teşekkür ederim. Cevap: Ben teşekkür ederim, güle güle kullan |
| KadirSpmz | Tarih: 03/01/2019 19:11:17 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Buhar Camı Tutucu Yorum: Kendisinden buhar camı tutucu aldım, beni bilgilendirmesi ve zaman ayırıp bana buhar camı konusunda destek olması çok değerliydi. Bu yorumu atmak için girdiğimde mikrokurt yorumlarını gördüm. Şimdi hemen onun için Özkan abi ile irtibata geçeceğim. Cevap: Teşekkür ederim, güle güle kullan. |
| Mete Duru | Tarih: 20/12/2018 02:04:08 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikro kurt Yorum: Kendisinden mikro kurt aldım. Gayet sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürün aynı ilanda anlatıldığı gibi. Fazlası var eksiği yok maşallah. Satış öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. Özkan abiye ilgisinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Cevap: Sağolasın Mete, sağlıkla besle balıklarını, ne zaman takılırsan yazabilirsin |
| thetitans | Tarih: 05/11/2018 01:48:02 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikro Kurt Yorum: Çok ilgili ve yardımsever biri, elden teslim aldım. Alım esansında da çok yardımcı oldu.Teşekkür ederim. Cevap: Ben teşekkür ederim, sağlıkla besleyin balıklarınızı |
| eritreus | Tarih: 01/11/2018 18:16:31 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Pipo Filtre Yorum: Özkan Bey'den pipo filtre aldım.Harika bir kişi,ürünü aldıktan sonrada yardımcı oluyor.Daha önce de bitki almıştım sağ olsun her şeyden fazla fazla vermişti.Güvenilir,sabırlı,bilgili biri.6 yıldız olsa 6 yıldız verirdim. :) Cevap: Çok teşekkür ederim, güle güle kullanın |
| ONRAYDN | Tarih: 23/10/2018 14:21:31 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikro Kurt ve Su Piresi Yorum: Özkan Bey'den kendi ürettiği mikro kurttan satın aldım sağolsun bir miktarda su piresi hediye etti. Hobi bilgisi çok yüksek, muhabbetinden zevk alacağınız ve kesinlikle yeni bir şeyler öğreneceksiniz. Cevap: Çok teşekkür ederim Onur, Apistolar konusunda senden öğreneceğim çok şey var :) |
| lojistisyen | Tarih: 31/05/2018 14:08:00 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikrokurt Yorum: Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir satıcı. Gerekli bilgileri bir kağıtta vermiş ve çok açıklayıcı bir dille anlatmış. Ürün kaliteli, satıcı da kaliteli. Keyifli hobiler. Cevap: Çok teşekkür ederim. Sağlıklı hobiler dilerim |
| koagulant | Tarih: 14/03/2018 14:50:14 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikrokurt Yorum: Tüm sorularıma yorulmadan cevap verdi. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür ederim. Cevap: Teşekkürler, sağlıkla büyütün balıklarınızı |
| FurkanSehit | Tarih: 14/01/2018 00:33:35 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: mikrokurt Yorum: Kendisinden uzun zaman önce mikrokurt almıştım. Alışveriş bahane yardımseverlik şahane. 10 numara bir insan. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Cevap: Çok teşekkür ederim, sağlıklı balıklar dilerim. |
| Ahmet3422 | Tarih: 21/06/2017 23:41:00 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: mikrokurt Yorum: Özkan bey ilgili bir satıcı hobi mantığıyla bu işi yapıyor. Sizin gibi dürüst insanlar sayesinde hobiyi daha ileriye taşıyacağız,gönül rahatlıhıyla alışveriş yapabilirsiniz Cevap: Çok teşekkür ederim, sağlıkla büyütün balıklarınızı. |
| gokselozardali | Tarih: 22/03/2017 22:26:13 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Red Sakura Karides ve Mikrokurt Yorum: Kendisiyle bugün tanıştık ve çok yardımcı oldu bana. Aldığım karides sayısından fazlasını koymuş ve hediye bitkilerde bonusu. Teşekkür ederim :) Cevap: Tanıştığıma çok memnun oldum. Güle güle büyüt karideslerini |
| Sgtsahin | Tarih: 21/03/2017 12:41:19 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Sakura karides Yorum: Ilgi alakasi cok iyi 10 tane almistim ama yanlis saymadiysa 12 13 tane var yaninda moss cesitleride koymus yeteri kadar cok tesekkur ederim Cevap: Ben teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün karides ve bitkilerinizi |
| ks58 | Tarih: 03/12/2016 14:56:10 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: monte carlo Yorum: kendisinden bitki aldim kargolama sekli ve bitkilerin formu cok guzel kendisine ilgisi ucin tesekkur ederim Cevap: Ben teşekkür ederim, gülegüle büyütün |
| an1l | Tarih: 11/11/2016 13:47:15 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: mikro kurt Yorum: ilgili, dakik, yolladığı kültür de gayet sağlıklı - tavsiye ederim. Cevap: Çok teşekkür ederim, güle güle büyütün balıklarınızı. |
| CO-CO | Tarih: 23/10/2016 10:36:22 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Yorum: 15 gün bekledim sonuçları görmek için paketlemeye sözüm yok lakin bu ürün için beklenti içinde olmayın mikrokobik canlılar bence uğrşmaya deymez 30 yıllık hobiciyim ne artemianın nede su piresinin yerini tutmaz moina kültürünü tavsiye ederim. Cevap: Saygı duyarım. 15günde ürünü çözmüş olmanız şaşırtıcı, bende hobiciyim tahmini 2,5senedir ürünü tüm akvaryum canlıları için test ediyorum, hem artemiadan hemde supiresinden cok daha besleyici oldugunu test ettik.Alışkanlıklar kolay değişmiyor.Saygıla |
| Murid | Tarih: 20/10/2016 16:30:28 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikrokurt Yorum: Özkan abiden aldığım hazır kültürü bir günde sağlam bir paketleme ile teslim aldım. Alır almaz tırmanmaya başlayan kurtları gördüm. Teşekkürler Cevap: Ben teşekkür ederim, sağlıklı balıklar dilerim. |
| CO-CO | Tarih: 06/10/2016 11:17:46 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: MİKRO KURT Yorum: Çok ilgili biri hatta parasını yollamadan ürünü kargoladı güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Cevap: Teşekkür ederim, sağlıklı balıklar dilerim. |
| Onur Ulugöl | Tarih: 09/06/2016 16:03:41 |
![]() | Islem: Alim yaptım. Malzeme/Canli: Mikro kurt kültürü Yorum: Saklama kabı içinde besi yeri ile birlikte hazır kurulu kültür elime ulaştı. Paketleme oldukça özenliydi. İlgisi için teşekkür ediyorum. Cevap: Ben teşekkür ederim. Sağlıklı balıklar dilerim |
| kaanmagicc | Tarih: 06/04/2016 03:07:00 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: mikro kurt Yorum: Geçenlerde arkadasımızdan alışverişimiz oldu çok saolsun ilgili bir arkadaş güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Cevap: Teşekkür ederim, sağlıklı balıklar dilerim |
| dorsigera | Tarih: 28/03/2016 18:47:05 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikro kurt Yorum: Her alışımda daha verimli bir üretim haznesi geliyor. Balıklarda yer yemez farkı görüyorum. Çok teşekkürler. Cevap: İyi günlerde kullanın, teşekkür ederim. |
| Fatih_Yolalan | Tarih: 08/03/2016 21:53:26 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Canlı Aldım Yorum: Özkan Bey'den canlı doğuran aldım. Hem sohbeti hem içtenligi hemde aldığimdan fazla verdiği hediyeleriyle güvenilir samimi çok iyi birisi. Cevap: Güle güle büyütün balıklarınızı. Yine yolunuz düşerse hediye ederim. Ama önce akvaryumu büyütmeniz gerekecek ;) |
| Anesthesia | Tarih: 18/02/2016 00:35:06 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Micro Kurt Yorum: Özkan Abiden micro kurt aldım balıklarım iştahla tüketiyor.Güler yüzlü bir abimizdir.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Cevap: Teşekkür ederim. Sağlıklı balıklar |
| dorsigera | Tarih: 20/01/2016 18:05:22 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikro kurt Yorum: Bir kez alım yaptım, balıklarım çok beğenmişti, tekrar aldım, İnş. aynı randımanı yakalarım. Teşekkürler... Cevap: Her zaman aynı randımanı yakalayacağınıza garanti veririm. Isı farklılıklarından üreme süreleri uzayabiliyor o nedenle 2günde çıkan kurtlar 3-4gün sonra çıkmaya başlayabiliyor. Ama merak etmeyin aynı sayıda kurt üreyecektir. Ben teşekkür ederim. |
| isa_arslan | Tarih: 13/01/2016 23:09:26 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Microkurt Yorum: Cok profosyonel calistigi paketlemesinden ve kullanma talimatindan belli olan tambir hobici.paranin ikinci planda oldugu ,sohbet edilecek hobicilerden oldugunu dusundugum bir arkadas.insallah yuzyuzde tanisma firsatimiz olur.herkese iyi hobiler Cevap: Teşekkür ederim, inşallah bir gün görüşürüz. Sağlıklı balıklar dilerim |
| alperismet | Tarih: 07/01/2016 12:03:16 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikro Kurt Yorum: İlginiz için çok teşekkürler. Mikro kurtlar problemsiz ve çok uygun bir kargo fiyatıyla geldi.5 yıldız ;) Cevap: Ben teşekkür ederim |
| alperismet | Tarih: 23/12/2015 13:08:34 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikro Kurt Yorum: İlginiz için çok teşekkürler. Mikro kurtlar problemsiz ve çok uygun bir kargo fiyatıyla geldi. Cevap: Ben teşekkür ederim, sağlıklı balıklar dilerim |
| Rokujou | Tarih: 15/12/2015 11:27:01 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikrokurt kültürü Yorum: Sağolsun örnek olarak ücretsiz mikrokurt kültürü gönderdi.Kargo sıkıntısız geldi. Başarılı olursa devamlı müşterisi olurum. Saygılar Cevap: Teşekkür ederim. Sağlıklı balıklar dilerim |
| Bilgehan | Tarih: 23/11/2015 23:54:30 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikrokurt Yorum: Kendisinden mikrokurt ve bitki aldım. Bitkiler biraz zor toplansa da güzellerdi teşekkür ederim. Mikrokurtlara gelince çok hareketli bir sistem onun için ayrı teşekkür ederim. Alakasından dolayı ayrı teşekkür ederim... Cevap: Ben teşekkur ederim. Bitkilerinizi çok bekletmeden ekin, çok kısa sürede toparlandıklarını göreceksiniz. Sağlıklı balıklar dilerim |
| barahin | Tarih: 23/11/2015 10:03:48 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Malzeme/Canlı Takas Yorum: Özkan Bey ile malzeme/canlı takasımız oldu. Kendisi yaşam tarzı olarak da tam bir hobicidir. Gözü kapalı alış veriş yapılır nadir insanlardandır. Kendisine teşekkür ederim. Cevap: Ben teşekkür ederim, karidesleriniz aklımda. :) |
| cafermutlu | Tarih: 21/11/2015 15:07:30 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: Mikrokurt Yorum: Saklama kabıyla birlikte elime ulaştı.Özenerek paketlenmişti.İlgisinden dolayı teşekkür ederim Cevap: Ben teşekkür ederim. Sağlıklı balıklar, bol bol yavrular dilerim. |
| arudacool | Tarih: 15/11/2015 23:40:52 |
![]() | Islem: Alim yaptim. Malzeme/Canli: mikrokurt Yorum: Mikrokurtlar hasar görmeden elime ulaştı.Soğuktan donup öleceklerinden çok korkmuştum ama geldiklerinden bir gün sonra kenarlara tırmanmaya başladılar.Elime ulaşana kadar arayıp sormasından ve yavrularımı sevindirmesinden dolayı teşekkür ederim. Cevap: Ben teşekkür ederim, güle güle büyütün yavrularınızı |