07-03 'e TRANSFERE DEVAM(VİDEO ALTTA)


Murat T.Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]9114,1[/B]
Kayıt: 24/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 813
Murat T.Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 14:24
Merhabalar Akif bey.Kurulumlarınız hayırlı uğurlu olsun.Bende sizin gibi 2li set olarak profil yaptırdım ama firma okadar kötü bi işçilik yaptıki sadece üst kısmı kullanabiliyorum.Alt tarafa da dış filtre ve yavruluk koydum.Kurulumuzu da görünce nasıl ahh çektim alatamam.Allah nazarlardan korusun diyorum ve şunu belirtmek istiyorum sizinde benim gibi fotoğraf çekme konusunda sıkıntılarımız var :) Eve yavru almaya gelen arkadaşlar Murat ne olur sen fotoğraf çekme diyorlar :) Herşey gönlünüzce olsun.Sağlıklı hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

drunumÇevrim Dışı

Kayıt: 15/04/2010
İl: Afyon
Mesaj: 176
drunumÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 17:17
[QUOTE=cafein]Merhabalar Akif bey.Kurulumlarınız hayırlı uğurlu olsun.Bende sizin gibi 2li set olarak profil yaptırdım ama firma okadar kötü bi işçilik yaptıki sadece üst kısmı kullanabiliyorum.Alt tarafa da dış filtre ve yavruluk koydum.Kurulumuzu da görünce nasıl ahh çektim alatamam.Allah nazarlardan korusun diyorum ve şunu belirtmek istiyorum sizinde benim gibi fotoğraf çekme konusunda sıkıntılarımız var :) Eve yavru almaya gelen arkadaşlar Murat ne olur sen fotoğraf çekme diyorlar :) Herşey gönlünüzce olsun.Sağlıklı hobiler. [/QUOTE] Öncelikle teşekkürler son söylediğiniz çok doğru ben foto çekmeyi beceremiyorum ama bu konu üzerine eğiliyorum ve çare üreteceğim olmadı profesyonel fotoğrafçıya başvuracağım inat ettim.

[QUOTE=varol07]Akif bey, akvaryum setiniz tam anlamıyla mükemmel. Kafamda tasarladığım projemi hayata geçirmişsiniz. Tebrikler.
Balıklar için söylenecek zaten söz yok ama biraz zamana ihtiyaçları var, çok daha güzel olacaklardır.  Fotoğraf çekme konusunda biraz daha çalışmalısınız :)
Bendeki hallelerinin kısa bir videosu [VID][VID]http://www.dailymotion.com/video/xsfqq1_my-movie_animals[/VID][/VID]
Saygılar.
[/QUOTE] İşte budur... FERİDUN kardeş sağolasın ya harika oldu bu video teşekkürler .İnşallah bende birgün şu video ve foto çekimini öğrenip ekleme yapabileceğim özürlüyüm bu konuda da  . 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir