0 Yaşında


Mydonose26Çevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2019
İl: Eskisehir
Mesaj: 252
Mydonose26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2020 10:34
Aldığınız yer ile görüştünüz mü? Herhangi bir darbe vesaire olmadığını varsayıyorum. Bir görüşün yardımcı olacaklardır. Bendeki akvaryumun siyahı gibi görünüyor akvaryumunuz. Ben herhangi bir problem yaşamadım. Tabii ki aldığınız kişinin karakteri ile ilgili de değişkenlikler olacaktır. Ben bu tür şeyleri her zaman alışveriş yaptığım Esnaf Sarayı Kral akvaryum Mustafa abiden alıyorum. Problem olduğunda sağolsun yardımcı oluyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MehyaÇevrim Dışı

Kayıt: 07/09/2018
İl: Eskisehir
Mesaj: 447
MehyaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2020 11:24
[QUOTE=Mydonose26]Aldığınız yer ile görüştünüz mü? Herhangi bir darbe vesaire olmadığını varsayıyorum. Bir görüşün yardımcı olacaklardır. Bendeki akvaryumun siyahı gibi görünüyor akvaryumunuz. Ben herhangi bir problem yaşamadım. Tabii ki aldığınız kişinin karakteri ile ilgili de değişkenlikler olacaktır. Ben bu tür şeyleri her zaman alışveriş yaptığım Esnaf Sarayı Kral akvaryum Mustafa abiden alıyorum. Problem olduğunda sağolsun yardımcı oluyor. [/QUOTE]

Oblong marka 60 35 45 ölçülerinde siyah rengi benimde böyle birsey ilk defa başıma geliyor dediginiz gibi aldığım adamla ileyişime geçiyorum hemen belki bir yardımı olur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir