130*50*50 Frontosa Brundi


Cevdet ERDEMÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/03/2011
İl: Izmir
Mesaj: 646
Cevdet ERDEMÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 11:51
Akvaryum dizaynı mükemmel...ve bu fonu bir an önce koyun derim...o zaman kusursuz olacaktır..sizide gerçekten tebrik ediyorum..benim 3 tonluk akvaryumum var ve sizin kadar becerikli olamadığımdan böyle bir dekora sahip değilim...bence bendeki akvaryum sizde olsa neler yapardınız bilemiyorum..tekrar tekrar tebrik ediyorum


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

senseycanÇevrim Dışı

Kayıt: 12/06/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 395
senseycanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 14:35
Güzel yorumlarınız için hepinize tek tek ayrıca teşekkür ederim.

Batuhan abi; fonların hangisini kullanacağıma karar veremedim ama aklımda olan yan olan gökyüzü mavisi ve kırmızı tonu kullanmauı düşünüyorum. Fakat senin dediğin gibi akvaryumun arka duvarına yapıştırmam çok ama çok imkansız olacaktır. Çünkü akvaryumla duvar arasında fazla mesafe yok ancak akvaryumu oradan kaldırıp yapıştırılabilir yada farklı yollar düşüneceğim.

Tamer bey güzel talebiniz için teşekkürler ama yarışma için biraz daha erken diye düşünüyorum, bakalım Batuhan beyin dediği gibi fonu değiştirebilirsem ancak o zaman daha güzel resimler ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Cevdet Bey; akvaryum dizaynında aslında il denemem dersem herkesi şaşırtabilirim. Biraz hayal dünyası ve birazda görsel denemelerde fayda var. Daha önceki akvaryumda bulunan bu kayaları gecenin bir yarısı tek tek çıkarttım. Hepsini bir çarşafın üzerine koydum ve akvaryum boyutunda ayarladım. Nerdeyse bir saat boyunca deneme yanılma yöntemi ile dışarıda dekoru oluşturdum. Kayaları tek tek alıp oluşturduğum dekordaki gibi akvaryuma yerleştirdim ve ortaya bu güzel görüntü çıktı.

Herkese tekrardan teşekkürler,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir