15,000


goktugyÇevrim Dışı

Kayıt: 11/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1501
goktugyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 07:58
[QUOTE=tees_MURAT][QUOTE=goktugy]14708 üye arasında foruma üye olup sonra giriş yapmayanlar, çift üyelikler ve bunun gibi inaktif üyelerin sadece üye sayısında şişkinlik yaptığını düşünenlerdenim.[/QUOTE]
 
  Göktuğ Bey bir bakıma haklı olabilirsiniz, fakat bir de şöyle bir durum var.İnaktif edilen veya uzun zamandır giriş yapılmayan üyelikler silinmekte.Yılbaşında dikkat ettiyseniz sitemizde büyük bir üye azalması olmuştu.Zaten çift üyelik sahibi olanlar da en kısa süre içerisinde belirlenip, üyelikleri süresiz bir biçimde inaktif ediliyor.
 
   Saygılar,
[/QUOTE] İnaktif edilme, çift üyeliklerin silinmesi gibi konularda bilgi sahibi olmadığımdan bağışlayın. Sadece günlük online çizelgelerine baktığım zamanlarda, belirli kişilerin sürekli online olduğunu görüyorum. Forum benim olmasa da seviniyorum LOL 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuLeYMaNÇevrim Dışı

Kayıt: 03/08/2005
İl: Tekirdag
Mesaj: 876
SuLeYMaNÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 08:55
Açmış oldugum konu çok degişik yerlere taşındı. Sonuçta bu forumda olan herkez bu forumu seviyor. Sevmese  buzamana kadar durmazdı.
 
Forumdaki her üye foruma mesaj atmak zorunda değildir arkadaşlar bu tür düşünceleri kafamızdan silelim lütfen. Soracagımız çogu sorunun cevabı zaten daha öncelerden forumda sorulmuş ve defalarca kez yanıtlanmış durumda. Çogu hobici bu gibi durumlarda arama yaparak kendi sorusuna cevap bulabiliyor.
 
Ben şahsen bilmedigim bir soruyu yanıtlayıp da arkadaşlarımızı yanıltmak istemedigim için gördügüm soruları yanıtlamıyorum. Benden ustaları çıkıp yanıtlasın ki bende ögreneyim diye bekliyorum. Forumda 46,460 konu 397,834 cevap var. Bukadar konu ve cevap arasında aradıgınızı eğer bulamıyorsanız zaten soru soruyorsunuz.
 
Daha öncede bahsettigim gibi bu forum akvaryumculuk konusunda bir idol dür. Ben ilk olarak google de arama yaparken karşıma çıktı. Ogün hemen üye oldum ve hayran kaldım. Sonralardan çeşitli atışmalardan dolayı bir süre ayrı kalsam da kopamadım. Sonuçta benim sorun yaşadıgım kişiler şu anda forumda yoklar.
 
Bence forumumuzun kıymetini bilelim çünki burası harika bir kütüphane. Saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BIYIKLIÇevrim Dışı

Kayıt: 27/03/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 507
BIYIKLIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2007 12:38
Tabi toplam kayıt ile aktif kayıtlı üyeleri özellikle forum müdavimleri iyi ayırıyor. Yalnız toplam sayı reklam verenler için bir kıstas en azından forum bilincine sahip olmayanları için, bende övünürken toplam şu kadar bin arkadaş var tartışıyoruz hobiye katkı sağlıyoruz diyorum. Big%20smile

Birde tartışma konusunda çok nasıl diyeyim haddinden fazla kibarız, dökülüyoruz adeta. Yahu arkadaşlar forum demek tartışmak demek değil mi? Ölçüyü koruduktan sonra tartışmaktan korkmayalım. Hele şu yazılar sonuna eklenen ''saygılar'' kelimesini anlayamıyorum. Kullanan arkadaşlar kullanın kişisel tercihinizdir fakat bana resmi daireye dilekçe yazmışsınız gibi geliyor. Hele birde yazı içinde lafını esirgemeyip sonuna o kelimeyi ekleyip sıyrılanlar var onlara hasta oluyorum. LOL




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

heramistÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/06/2004
İl: Istanbul
Mesaj: 1127
heramistÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2007 14:11
Saygı, hitapda özenen üst seviyede mecburen tutulmalı. Biraz kırılıyoruz konusurken ama bu şart.

Yoksa işin boyutu bir anda değişiyor. Her konu kilitlenir burda.

Henüz tartışmayı bilenbir toplum değiliz. Sessi kalmanın, kimi zaman konuşmaktan daha önemli, değerli olduğunun farkında değiliz.

Zamanla oturcak herşey. Daha forum kullanmasını yeni yeni ögreniyoruz.

Ama belli seviyenin altına asla inilmemeli kesinlikle hitaplarda. Bunca genç arkadaş, dağıtır bu siteyi 1 haftada. Çok özenerek yapılmış ne forumlar mahvoldu gitti.

Tabi lafı sokup, sonra saygılar demekte biraz garip oluyor.

Zamanla düzelecektir herşey.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir