20 mayıs / kemalpaşa-dereköy piknik


oktaycakirÇevrim Dışı

Kayıt: 25/06/2009
İl: Izmir
Mesaj: 251
oktaycakirÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2012 02:08

Değerli arkadaşlar,

Toplantımızda bahsettiğimiz gibi bu ay gerçekleştirmeyi düşündüğümüz piknik etkinliğimizi; Kemalpaşa / Dereköy' de yapacağız.  Fotoğraflarını da paylaşınca göreceksiniz ki; hem piknik, hem yürüyüş, hem de istediğimiz piknik yarışmaları düzenleyebileceğimiz bir ortam. Kısacası hem dinlenebileceğimiz hem de eğlenebileceğimiz bir pazar günü bizi bekliyor.

Ulaşımı her zamanki gibi kendi araçlarımız ile gerçekleştireceğiz. Katılım kişi sayısına göre; aracı olan arkadaşlarımız, olmayanlara yardımcı olacaklardır. Piknik ile ilgili yiyecek ve içeceklerimizi kendimiz temin edeceğiz. Köyün içinde sadece içecek alabileceğimiz bir bakkal var. O yüzden ihtiyacımız olan her türlü malzemeyi yanımızda götürmek durumundayız. Genel olarak mangal yakmayı düşündüğümüz için; ihtiyacımız olan tüm malzemeleri yanımızda getirip, orada hepbirlikte yardımlaşarak halledeceğimizi düşünüyorum.

Eğlenceli bir pazar günü daha bizleri bekliyor. En kısa sürede katılım durumunuzu araçlı ya da araçsız olarak belirtirseniz; sorunsuz bir şekilde ulaşımı gerçekleştirebiliriz.


Tarih: 20 MAYIS 2012 / PAZAR

Yer: Kemalpaşa / Dereköy

Saat : 10:30

Buluşma Noktası : Ege Üniversitesi Bornova Metro Kavşağı

Sormak istediğiniz sorularınız için bana telefonla ulaşabilirsiniz. 536-380 71 70


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oktaycakirÇevrim Dışı

Kayıt: 25/06/2009
İl: Izmir
Mesaj: 251
oktaycakirÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 10:33

Arkadaşlar,

Sanırım bir çok arkadaşımız bu haftasonu bu pikniğe katılamayacak. Havanın da piknik yapmak için bize pek müsade edeceğini zannetmiyorum. Katılım olmadığından ve hava durumdan dolayı piknik etkinliğimizi; herkesin de daha uygun olduğu bir haftasonu düzenlemek üzere üzülerek iptal ediyoruz.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir