2.elde Diyaloglar, Alıcı Profilimiz ;)


fahrisinanÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]12342,1[/B]
Kayıt: 24/09/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 1348
fahrisinanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2017 10:43
[;)][:lol:][:lol:][:lol:]
[:lol:][:lol:][:lol:]

Vallahi çok eğleniyorum 1 aydır 2.elde birşeyler satarken çeşitli sitelerde. Milletimi seviyorum, zeki, çevik, ama buraya kadar, "ahlak" kısmı çok sallantıda. Şimdi genelleme olmasın, hem birbirimize haksızlık etmeyelim, hem de üzülmeyelim ama çok nefis seçme arkadaşlar var.

Bu arkadaşlarımız öylesine akıllı ki gerçekten bazılarına para falan almadan sattığım filtreyi hediye etmek istiyorum, kıvrak zeka, yalan söylemedeki ustalık ve enerji seviyesi gerçekten hayret uyandırıcı.

Arkadaşlarımızın yaklaşımı şu şekilde;

1. Herkes benden daha aptaldır.
2. Benden daha akıllı ise bile ben daha uyanığım.
3. İkna için yalan söylemekde sorun yok, neticede menfaat var.
4. Pazarlıkta sınır tanımayacaksın, pazarlık sünnettir(diğer bütün yükümlülükler hallolmuş, bu sünnet kalmış), malı pul et sorun yok.
5. Hatta mümkünse malı bedavaya getirmek gerekir, ticaret bu, kabul ediyosa sorun yok, sıkışmış herif herhalde sattığına göre bükelim biraz.
6. Beylükdüzü'nde oturuyorsak satıcı mesela Sancaktepe'de ise onun malı Beylikdüzü'ne kadar getirmesinde bir sakınca yok, yani niye getirmesin ki? Parayı veren düdüğü çalar [:)))]
7. Bedavaya alınmak istenen mal için yalandan ben de şöyle ucuza satmıştım zamanında diye yalan söylemek hemen hepsinin kullandığı yöntem, birbirlerinden mi kopyalamışlar?
8. Malın piyasadan 0'a alınabilecek en düşük fiyatını bulur, bunu 8'e 10'a falan böler. Kafasındaki rakam odur. Daha yükseği yüksektir, telefonda da bunu sana açıkça belirtir.
9. Malın özelliklerini ayrıntılı yazmış olmana rağmen ve fiyatı da beğenmeyince herşeyini sorar, ısrarla problem var mı diye de sorar, yok çalışıyor gel bak fişten çek al git dediğinde bile kıllanır. Bir bit yeniği arar.
10. Satarken kendi eşeği dünyanın en güzel, en iyi malıdır, Arap kısrağı gibidir. Alırken başkasının malı eşektir, ölüdür.

Bunu sonradan ekliyorum, bir de son anda cayanlar, bunlar kararsız şempanze modundadır, adamı sinir hastası ederler..[:?]

Bu arkadaşlarımızı seviyor, uyanıklık ve pratik zeka kategorilerinde kendilerine madalyalar, ödüller kupalar takdim ediyoruz, kalbimizdeler [:lol:]

Bunların bir de satıcı olduğu durum var ki dillere destan [:)))]

Dediğim gibi sözüm meclisten dışarı kimse alınmasın [:lol:][;)]
[EDIT]fahrisinan,2017-11-17 14:31:00[/EDIT]

Beğenenler: [T]191354,Lodos muhafızı[/T][T]200234,Gtuncay[/T][T]101090,darkaura[/T][T]179932,Serdariekrem[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir