300 Litre önerileri bekliyorum


ali1996Çevrim Dışı

Kayıt: 29/01/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 108
ali1996Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 09:29
[QUOTE=H@K@N]Madem içinizde beyaz prenses var o zaman şöyle yapın.Sarı prenseslerinizin boyutunda yavru alın.İlanlar bölümünde illaki denk gelir.Yavrudan beraber büyürlerse belki o kadar agrasiflik yapmazlar.Denemekte fayda var.[/QUOTE]


Arkadaşa kesinlikle katılıyorum yavru iken beslerseniz ortada kavga felan olmaz tabi arada sırada olacak :) oda tatlı sürtüşmeler olur zarar verici olmaz yani kendimiz bile kardeşimizle hep kavga ediyoruz onlar nasıl etmesin :) ama yavrudan besleyin illahaki çok istiyorsanız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SergennÇevrim Dışı

Kayıt: 01/12/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 811
SergennÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 13:13
[QUOTE=Saussure][QUOTE=Sergenn][QUOTE=H@K@N]Şimdi ne desem yalan olur.Ben şimdi alın birşey olmaz derim.Agrasiflik yapar.Hani yapmazdı dersiniz.Kovalamacalı akvaryumda pek güzel olmuyor.İnsanın sinirleri bozuluyor.[/QUOTE]

Pet shoplarda akvaryumları şöyle bir 5 10 dk izliyorumda hiç agresiflik görmüyorum, ne oluyorsa balıgı alıp eve geldikten sonra oluyor genelde buda ilginç bir ayrıntı.
[/QUOTE]

Petshopta sürekli stres altındalar. 2. erkeğe tahammülü olmayan bir sürü balığı onlarca sayıda koyuyorlar, hayvanlar yaşam derdine düşmekten veya halleri olmadığı için birşey yapamıyorlar. Ya da eğer keyifleri yerinde olsa bile ilgiyi dağıtacak çok fazla balık var. Mesela 2 tane kılıçkuyruk veya velifera erkeği normalde birbirine dünyayı eder, ancak o kadar fazla erkek var ki hangisiyle kavga edeceğini şaşırıyorlar. Uygun ortam bulunca da kendi kişiliklerine uygun davranmaya başlıyorlar. 
[/QUOTE]


Sanırım haklısınız hemde sonuna kadar.


O halde sarı prenseslerimi ana tanka koyup 1 ay daha gelişmelerini bekleyeyim 4 cm kadar olurlar büyük ihtimal, ondan sonra beyaz prenses yavrularından eklerim akvaryuma. Beraber büyürler. Nasıl fikir ? 

Kayalandırmaları nasıl yapmalıyım ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir