3D FON ÇALIŞMAM


Hakan ARPÇevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 14/10/2012
İl: Eskisehir
Mesaj: 452
Hakan ARPÇevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 09:16
Gayet güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Ancak keşke aşama aşama çalışmanızı fotoğraflasaydınız. Yapmak isteyen arkadaşlara fikir vermiş olurdu.
 
Sağlıklı balıklar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

amorti4545Çevrim Dışı

Kayıt: 05/02/2013
İl: Manisa
Mesaj: 225
amorti4545Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:26
[QUOTE=BerkayÖzcan]Ellerinize sağlık gayet güzel olmuş.İlerde daha iyilerini yaparsınız umarım.Akvaryum içindeki resimlerini dört gözle bekliy


orum.[/QUOTE]

[QUOTE=nekros]Kullandiginiz malzemeleri ve yapim asamalarini anlatsaydiniz yapmak isteyecek arkadaslar icin daha bir faydali olurdu. tebrikler, gayet basarili olmus.[/QUOTE]


kullanılan malzemeler.
1- strafor köpük.2 tabaka 2 si 15 tl.
2- derz..(çoğu forumda fugapoll 2900 öneriliyor.hem bulunması zor hemde pahalı. (aldığınız yere akvaryum için olduğunu söylerseniz.yardımcı oluyorlar..ben açıkta kiloyla olan derzlerden aldım 3 tl lik işimi gördü.salınım yapmadı...(Önemli olan boyanın kaliteli olması ve açıkta derz kalmıcak şekilde boyamak;)
3-su bazlı boya..(filli boya renk tüpleri olarak geçiyor.diğer markalarda sorun yaşadım.çok küçük kaplarda uygun fiyata satılıyor.siyah kahve ve beyaz alabilirsiniz.


NOT denemeler sonucu bir şey keşfettim. :) derz kaliteli boya yaramaz ise ikisini karıştırmak...Derz yaramaz boya kaliteli ise açıkta derz kalmıcak şekilde boyamak.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir