40x30x30 İç Dekorasyon Önerisi


YEmreÇevrim Dışı

Kayıt: 23/08/2014
İl: Kütahya
Mesaj: 46
YEmreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2016 23:10
[QUOTE=popokio]

Tankın hacmi 36 Litre, içlerinde yoğunluğu en az olan maddenin su olacağını varsayarsak, ve 1lt su 1kg geldiğine göre en az 36kg demek. Ama aslında içindeki kumuydu, kayasıydı, cam zaten çok ağır vs. en az bi 50kg lik yük binecek o sehpaya, ve bacakları çok sağlam durmuyor. Yerini değiştirmelisiniz bence de, ne olur ne olmaz.[/QUOTE][QUOTE=stormare]Bu arada söylendi mi bilmiyorum ama o sehpa üzerine akvaryum koymamanızı tavsiye ederim. Devrilen sehpalar yüzünden tüm emeğin boşa gittiği konular vardı forumda.

Umarım istediğiniz gibi bir kurulum olur. Kolay gelsin

Düzeltme : İmla[/QUOTE]

Fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Aslında haklısınız başta bi sıkıntı yoktu ama akvaryumu kurunca sehpa bana da güven vermemeye başladı. Ortasına destek olarak bir tahta düşünüyorum.Yada altına ufak şirin bir dolap ta yaptırabilirim düşünme fırsatım olmadı en kısa zamanda halledeceğim teşekkür ederim tekrar.

[QUOTE=KaanE]Nickimin altındaki akvaryum simgesindeki tankta 40x30x30 tek bir büyük kökün nasıl durduğu hakkında fikir verebilir. Eğer birden fazla dikkat çekici obje konacaksa, mutlaka seçerek küçükleri alın. [/QUOTE]

Tankınız ve balığınız çok güzeller maşallah. Öneriniz için teşekkür ederim şimdilik bir düzen oluşturdum tankın içinde. Biraz zaman geçtikten sonra farklı bi tasarım düşünebilirim.

Beğenenler: [T]153370,stormare[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir