65*35*45 Japon Akvaryumum ! [Yeni Fotoğraflar]


GeceGezeRÇevrim Dışı

Kayıt: 27/03/2014
Mesaj: 33
GeceGezeRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2015 13:45
[QUOTE=Erkan26]Öncelikle koyduğunuz beyaz çakıllar sanırım biraz büyükçeler, japon balıkları kumla oynamayı ağzına alıp geri bırakmayı ve bu ağzına alma işlemi üstünde kalan yem artıkları ve oluşan yosunları yemeyi seven balıklardır, sizin balıklar bu kumu ağızlarına rahatça alabiliyorlar mı? Onun haricinde iç filtreniz sanırım biraz kuvvetli üflüyor balıklarını yüzüşünü etkileyecek derece de akıntı yapıyor mu? Eğer yapıyorsa filtrenizi değiştirin, hacminiz küçük şelale filtre düşünebilirsiniz hava taşı ve hava motoruyla da desteklersiniz oksijen sorunu da olmaz filtrasyon sorunu da olmaz.
[/QUOTE] Teşekkürler yorumunuz için. Daha öncesinde siyah hagen kum kullanıyordum fakat akvaryumun görüntüsü çok kapadığından dolayı kaldırmak istedim. Ayrıca bu kumla oynama olayını da ben balıklarım da hiç görmedim açıkçası. Çakıllar dediğiniz gibi büyük. Filtrem de aslında çok kuvvetli üflemiyor yani suya akıntı oluşturmuyor ama bende değiştirmeyi düşünüyorum. Yaza doğru yapacağım sanırım bunu. Onun dışında arka fonum yok çünkü akvaryum camı biraz değişik arka fonu göstermiyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erkan26Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]11538,3[/B]
Kayıt: 21/09/2014
İl: Eskisehir
Mesaj: 584
Erkan26Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2015 13:49
[/QUOTE] Teşekkürler yorumunuz için. Daha öncesinde siyah hagen kum kullanıyordum fakat akvaryumun görüntüsü çok kapadığından dolayı kaldırmak istedim. Ayrıca bu kumla oynama olayını da ben balıklarım da hiç görmedim açıkçası. Çakıllar dediğiniz gibi büyük. Filtrem de aslında çok kuvvetli üflemiyor yani suya akıntı oluşturmuyor ama bende değiştirmeyi düşünüyorum. Yaza doğru yapacağım sanırım bunu. Onun dışında arka fonum yok çünkü akvaryum camı biraz değişik arka fonu göstermiyor.[/QUOTE]

Kumu ağızlarına aldıklarını görmediniz mi hiç? Gerçi balıklarınız biraz ufak gibi duruyor ondan olabilir

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir