Adi Salyangoz Ölünce Kokar Mı


DenziÇevrim Dışı

Kayıt: 06/07/2022
İl: Bursa
Mesaj: 54
DenziÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2022 18:45
[QUOTE=bilentungul]Salyangozları akvaryumunuz içerisinde kırıp canlı yem olarak kullanabilirsiniz. Balıklarınız severek yiyeceklerdir.
Fazla olduğunu düşündüğünüz salyangozları “doğaya salmayın”

Çok hızlı cogalmalari sebeplerinden biri rahat yem bulabiliyor olmaları da olabilir, yemleme miktarınıza dikkat edin ve diğer arkadaşların tavsiye ettiği gibi onları yiyebileceğini düşündüğünüz sizin akvaryumunuza uygun canlı ekleyebilirsiniz.

Ayrıca salyangozlar icin kapanlar ve ilaçlar satılıyor yurt dışında ancak bizim ülkede satılıyor mu emin değilim. Araştırabilirsiniz. [/QUOTE]

Hocam kırıp canlı yem yapmak çok mantıklıymış deneyeceğim yemleme miktarı şuan idael Teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Musty34Çevrim Dışı

Kayıt: 17/08/2022
İl: Istanbul
Mesaj: 206
Musty34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2022 02:04
[QUOTE=ArifhbsAquatics]

Lütfen siz de aklınıza her geleni, yaptığınız her şeyi paylaşmaya değer midir, değil midir diye düşünmeden yazıvermeyin! Çok merak ediyorsanız birazcık bakıverin, araştırın; bulamazsanız ve paylaşmaya da içiniz kıpır kıpır ediyor madem o zaman paylaşın. İlla paylaşacaksanız o zaman paylaşın bari. Mutfaktaki yemek kokusunun balıklara zarar vermesinden, akvaryum suyu içip bitki yemekten, saksı bitkisini suda kullanmaktan, Kör sineğin akvaryuma düşmesinden tutun, tuzlu su midyesini akvaryumda besleyip yemek gibi amaçsız ve anlamsız konularınız bulunmakta.

Yaşınıza veriyoruz biraz da (çocuk yaşta değilseniz bu daha absürt bir durum). Ama gerçekçilik ve tutarlılıktan ziyadesiyle uzak bir hobi girişiminiz var. Lütfen biraz araştırın, okuyun. Forumda arayıp da bulamayacağınız neredeyse hiçbir şey yok. Biraz hobi bilgisi edinmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Keyifli hobiler![/QUOTE]

Yazınıza kelimesi kelimesine katılıyorum 👍👏👏👏

Teşekkür Edenler: [T]235750,Denzi[/T]
+1: [T]235750,Denzi[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir