Afyonkarahisar'dan Selamlar


karahisarÇevrim Dışı

Kayıt: 17/08/2008
İl: Afyon
Mesaj: 242
karahisarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 02:46
Bütün forum üyelerine ve Afyonkarahisarlı arkadaşlara selam ve saygılarımı sunuyorum. Forumu incelediğimde Afyonlu arkadaşların daha önce birbirleri ile irtibat kurduğunu gördüm. Ama belli bir süre sonra bağlantı kopmuş yada ben öyle sanıyorum. Eğer bir bağlantı varsa lütfen benide aranıza alın yada öyle bir bağlantı yoksa tekrar birbirimize bağlanalım. Afyonda akvarist sayısının küçümsenmeyecek düzeyde olduğunu biliyorum. Malümunuz bu akvaristlik işi her ne kadar çok zevkli bir uğraş olsada maddi külfetleride bir o kadar fazla bu forum sayesinde bilgi paylaşımı yapıyoruz zaten ama malzemeler, canlılar gibi konularda Afyon merkezdeki abilerimizle, arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle bağlantımız olsun ki bu bahsettiğim konularda  birbirimize yardımcı olabilelim Pet shopların gazabından bir nebze kendimizi kurtaralım diyorum.
Ben Afyon merkezde oturuyorum. 40-50 litrelik bir akvaryumla Japonlardan başlayarak yaklaşık 7 yıllık bir tecrübe var. Şu anda;
200 ltlik malavi tankım + 73 lt bitkili canlı doğuran tankım + 40 lt yavru tankım var. genelde evde yapabileceğim türden basit malzemelere para vermem. Yaptığım bazı malzemelere örnekler vereyim
Örn. : Dıy dış filtre, Dıy yavruluk, Dıy otomatik yemleme, Dıy akvaryum kapağı, Dıy egg thumber, Dıy arka fon vs. bunların bazılarında randıman alamasamda elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.
Şu anda amacım ana tankı ve yavru tankını büyütmek
Afyonlu kardeşlerimde burada yada tanıştıktan sonra yüz yüze bu tür amaçlarını dile getirilerse herkes tecrübesinin olduğu dalda birbirine yardımcı olacağını düşünüyorum. Aramızda takaslar, toplu malzeme, Yem alımı vs. daha bir sürü konuda birbirimizi tanımamızın faydalı olacağını düşünüyorum.

Beğenenler: [T]240275,Laterthanbefore[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir