Akvaryum mobilyası ve Ofis Mobilyası Lazım mı?


enginceÇevrim Dışı

Kayıt: 07/05/2009
İl: Ankara
Mesaj: 253
enginceÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2015 16:00
AKVARYUM.COM ÜYELERİNE NET %15 İNDİRİM BİZDEN

1990 Yılından bu yana ofis mobilyaları sektöründe; ofis, ev,okul, otel hastane mobilyaları/aksesuarları, bölücü panel ve oturma gruplarının üretimi, pazarlaması ve ihracatı konusunda  hizmet  veren Anka Ofis müşteri memnuniyetini ön planda tutan kalite anlayışı ile ürettiği mobilya ve dekorasyon ürünleri ve çalışmalarıyla sektörde söz sahibi firmalar arasına girmiştir. 

Akvaryum Mobilyaları Üretimi:

Değerli hobici dostlar, akvaryumlarınız için en kaliteli mobilya üretimi için bizi ziyaret edebilirsiniz? İsterseniz mekanınıza özel autocad ya da 3d max çizimlerini yaptırabilir, tasarımın size özgü olmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik üretici desteği ile sizlere özel %15 net indirim sizi bekliyor.

Büro mobilyaları sektöründe uluslar arası tasarımlarla yer bulmayı amaçlayan Anka Ofis; kaliteli, estetik, şık ve ergonomik tasarımları ile kullanıcılarına/müşterilerine en iyisini sunmayı hedefleyerek bünyesinde yenileşmeye devam etmektedir. "Geleceğin Ofisleri" ni kurma fikri ile tasarım ve uygulamalarına yön veren firma fonksiyonel ve kişisel ofisler tasarlamanın gerekliliği olan her gelişimi bünyesine barındırarak hizmet vermeye devam etmektedir.
 
Anka Ofis Mobilyaları

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir