Akvaryum Boyutu ve Tür Sayısı


baykusTRÇevrim Dışı

Kayıt: 09/06/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 182
baykusTRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2012 17:58
[QUOTE=onur19072010]BETTAYI CIKARIN YOKSA BUTUN BALIKLARI OLDURUR BİRAZ ARASTIRMA YAPIN BALIKLAR HAKKINDA[/QUOTE]


Yukarıda arkadaş belirtmiş,yeni başlıyorum diye.Çoğu insan hobiye ilk başladığında gözüne gelen her balığı almak ister.Buna petshop'cu zaten ses çıkarmaz.Kimimiz başlangıçta süper akvaryum kurduk ki ? He aramızda bir kaç kişi dışında tabii..Ama senin bu verdiğin tepki başlığı açan arkadaşı hobiden soğutmaya bile yeter.Neyse ;

Başlığı açan arkadaş ;

14 litre o balıklar için çok dar ki,zaten bunun farkına varmışsın.Ya akvaryumu büyültün derim(ki öğrenci iseniz bunda zorlanabilirsiniz) yada betta dışındaki bütün türleri geri iade edin.Tek başına betta bakıldığı zaman ne kadar güzel bir balık olcağını anlayacaksınız,betta'ya bakmış olarak diyorum ki,balığın az bakım ve dayanıklı olması hem sizi yormaz bu sayede derslerinize ağırlık verebilirsiniz hemde üniversiteden sonra akvaryum kurmak için tecrübe edinmiş olursunuz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onyedimayis2000Çevrim Dışı

Kayıt: 27/03/2012
İl: Ankara
Mesaj: 63
onyedimayis2000Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2012 18:32
BaykusTR öneriler için teşekkür ederim. Akvaryumu büyütmeyi tercih ettim. Ayrıca bir kaç balığımı geri vermeyi denemek isterim ama satılan balığı hastalık ya da başka bir tehlike dolayısıyla geri alacaklarını sanmıyorum. Elimden gelen bakımın en iyisini verip başka balık almayacağım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir