Akvaryum Hobicilerini Dolandıranlara Dikkat


goldenakvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/11/2008
İl: Elazig
Mesaj: 7
goldenakvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2009 14:46

Arkadaşlar size bir uyarım var. Akvaryum sitelerinden ilanlara ilan verip, sonra milleti dolandıranlar var dikkat edin. Benim başıma geldi, ben çarpıldım siz çarpılmayın. Beni çarpan insanları burda size teşhir ediyorum. Bunları tanıyın ve tanıdığınız herkese bunları söyleyin ki bunlar başka kimseleri dolandırmasınlar. İlanlar kısmında gördüğüm leptosoma kitumba satıyorum diyen bir vatandaşla takas işine girdim. Bana balıklarını gönder bende sana balık göndereyim. Ben ona 1 dişi bir erkek Saolosi çift gönderdim, oda sözde benim balıkları alır almaz aynı gün otobüsle bana 2 dişi leptosoma gönderecekti. Balıkları aldınmı diye sordum vatandaşa msn adresinden evet elemanı gönderdim almaya dedi. Biraz sonra yine aradım, msn si açıktı, cevap veren burda yok ben eşiyim dedi. Çarşıya çıktı birazdan gelir dedi. Daha sonra yine aradım. Balıkları aldınmı dedim evet aldım ama balıklar ölmüş dedi. Canlı hayvandır ölebilir, ama ölmemesi için elimden gelen hertürlü önlemi alarak göndermiştim, her bir balıkğı büyük yol torbasına koymuştum iki kat torbaya, oksijen basmıştım ve 4 kat gazeteye sardıktan sonra hava geçirmeyen strafor koliye koydum. bantladım etrafını otobüse verdim. Bu şekilde gönderdiğim hiç bir balık bir tek zaiyat vermeden yerine ulaşırken bu balıkların ölmesine şaştım. Yinede canlı hayvandır ölebilir dedim, ölmüşse canın sağolsun dedim yenisini göndereyim bugün sana ama sende bana bugün balıkları çık dedim. Adam başladı kıvırmaya, balıklar yolda ölürler ben güvenemem, gönderemem demeye başladı. Denizlide senin memleketinden arkadaşım var onu senin yanına göndereyim, gelsin senden balıkları canlı alsın ve bana canlı olarak o göndersin dedim bende bugün hemen balıkların çıkayım sana bu sefer otobüsün içinde göndereyim canlı gelsin diye. Kabul etmedi hayır gönderme arkadaşın ben balık filan vermem dedi. Bu vatandaş Denizli'de ikamet etmekte ve market çalıştırmakta. Denizlideki ve tüm türkiyedeki balık meraklıları bu vatandaşı tanısınlar. Dolandırıcının teki, sözünde durmaya balıkları takasta göndermeyen kişinin ne kadar alçak olduğunu görsünler. msn adresinide veriyorum ki herkes bu vatandaşı iyi tanısın. kerimozkutuk@hotmail.com bu vatandaşın msn adresi. Leptosoma, lelupi, frontaza, yunus üretiyormuş sözde ve satıyormuş. Kimseyi bu şekilde bir daha dolandıramayacağını gelin hep birlikte bu adama gösterelim. Bunu tanıyan varsa herkese bunu anlatsınlar ve tanıtsınlar bunun bir dolandırıcı olduğunu, akvaristlerin yüzkarası olduğunu.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

atobuÇevrim Dışı

Kayıt: 18/02/2009
İl: Ankara
Mesaj: 52
atobuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2009 23:23
abi sakın yanlış anlama bilmediğin bi insana balık göndermen hata ben balıklarıma aşırı değer veriyom senin yerine ben olsaydım üşenmez gider o adamı bulur gerken neyse yapardım BALIKLAR HERŞEYDEN ÖNCE BİR CANLI

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

byvatanÇevrim Dışı

Kayıt: 04/10/2008
İl: Ankara
Mesaj: 288
byvatanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 01:52

gercekten başınıza gelene üzüldüm. iyi niyetkli kişileri bunun gibi kişiler harcıyorlar.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

pilatonixÇevrim Dışı

Kayıt: 15/02/2008
İl: Ankara
Mesaj: 6
pilatonixÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 11:55
Arkadaşlar gerçekten çok çirkin bir davranış bence eger adam gibi o türlerden bir çift istenseydi ve durumum yok hediye şeklinde kabul edebilirim gibi rica minnet davranmış olsa idi bence daha iyi olurdu diger üretici arkadaşlarında üzerlerinde şüphe kalmamış olur herkese iyi alışverişler.  pilatonix2009-02-23 11:56:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NumiiÇevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 189
NumiiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 21:53
Gerçekten herşeyin öncesinde ahlaksız bir davranış. Bir insan ahlaki değerlerini kaybetmişse herşey beklenir. Msn adresini verdiğin iyi olmuş arkadaşım benimde bir çift lafım olucak mail yoluyla kendisine... 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

goldenakvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/11/2008
İl: Elazig
Mesaj: 7
goldenakvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2009 09:32
Numi arkadaş bu vatandaşın msn sini ekleyip görüştünmü lafını söyledinmi ne cevap verdi sana merak ettim. Birkaç kişiye msn adresini verdim msn si açık, sadece beni engellemiş bu adam. Denizlide bir  arkadaşa verdim msn adresini. O görüştü, önce ondan da kuşkulanıp adres filan vermek istememiş, bu arkadaş onu ikna edince benim yerim denizlide filan yerde gel tanışalım deyince adresini vermiş. yenişehir tedaş  karşısında marketi varmış, Herkesin haberi olsun, bu vatandaşı iyi tanısınlar. Ulaşılamayacak adam olmadığını, yaptığının çok yanlış birşey olduğunu anlasın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GAKKOSHÇevrim Dışı

Kayıt: 29/12/2008
İl: Elazig
Mesaj: 235
GAKKOSHÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2009 19:03
  Böyle kişileri forumda deşifre edin.Edinki böyle şeyler yapamasınlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DAKO08Çevrim Dışı

Kayıt: 10/05/2008
İl: Antalya
Mesaj: 4
DAKO08Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2009 10:29

Sayın hacı abdullah göçer bey,yaşınıza hitaben yinede sayın diye hitap etmek istedim,böyle bir konu açmışsınız fakat sizin tarafınızdan madur durumdayım şuan ,310 tl lik aldığınız balıkların parasını 3-4 gün içinde ( söz) yollıyacağım dediğiniz halde  aradan 2 aya yaklaşık zaman geçtiği halde parasını yollamadınız,yollamadığınız gibi ogün bugündür hiçbirşekilde telefonlara çıkmıyorsunuz,msn den beni engellemiş durumdasınız ve dükkandanda yok dedirtiyorsunuz,neyse konuyu çok uzatmıyacağım çok detaylı yazı yazardım sizin için ama 5 vakit namaz kılan adamsınız sözde, onun için sizi yüce yaradana ALLAH 'a havale ediyorum nasılsa o adaleti en yüce olandır.  


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratoguz2009Çevrim Dışı

Kayıt: 26/01/2009
Mesaj: 12
muratoguz2009Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2009 11:59
Kizgin
İlginç......
Düşündürücü.....
Takip edicem bu konuyu kesinlikle......

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mustafa KısacıkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/10/2007
İl: Malatya
Mesaj: 274
Mustafa KısacıkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2009 13:16
      Abdullah Bey!, ısrarla size "bey" diyorum zira bu size değil foruma olan saygımdandır. Sizin yerinizde olsam böyle bi konu açacağıma yerin dibine batardım daha iyi. İnsanları dolandırıcıkla suçluyorsunuz ama siz dolandırıcının önde gidenisiniz. 1 hafta sonra vereceğim diye aldığınız balıkların parasını 5 ay geçmesine rağmen hala vermediniz, vermediğiniz gibi de artık telefonlarıma dahi çıkmıyorsunuz. DAKO08 nickli üyenin (Burhan Bey) anlattıkları aynen benim başıma geldi, cep telefonunuzu vermiyorsunuz, size ulaşmak için sadece dükkan telefonu mevcut, onu aradığımızda da telefona bir kız cevap veriyor ve sizin dışarı çıktığınızı ya da köyde olduğunuzu söylüyor, ne hikmetse 5 aydır bir türlü dışardan gelemediniz 5 aydır dışarda mı yaşıyorsunuz anlayamadım doğrusu. İnanmayanlar deneyebilir, 04242360679  numaralı telefonu arayın eğer telefonu lütfedip de açarlarsa (ki pek zannetmiyorum) telefona çıkan kıza Abdullah Bey'in size borcu olduğunu ve onunla görüşmek istediğinizi söyleyin.  Kızın size vereceği cevabı aynen söylüyorum, aranızda aynen şöyle bir diyalog geçecek:

          A_Abdullah Bey'le görüşcektim
          B_Ne için aramıştınız?
          A_Kendisinin bana borcu var dı da...
          B_Abdullah Abi şimdi dışarda
          A_Ne zaman gelir acaba?
          B_Akşam gelir kendisi, bir notunuz varsa ben ileteyim
          A_....
          B_....

     Bu diyalog her aradığınızda aynen bu şekilde devam etcek, günlerce haftalarca aylarca.... Ve hiçbir saman paranızı alamayacaksınız.

     Şunu da belirteyim; övünecek değilim ama ayıptır söylemesi doktorum, güzel ve saygın bir mesleğim var ve gelirim de bana yetiyor, yani 150 lira paranın peşine düşüp de bu insanla uğraşmak istemem lakin insanın EŞŞEK yerine konulması gururunu incitiyor, isyanım bu sebepledir.


mico2009-07-26 15:38:07

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

namıkÇevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1
namıkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2009 18:51
[QUOTE=goldenakvaryum]

Arkadaşlar size bir uyarım var. Akvaryum sitelerinden ilanlara ilan verip, sonra milleti dolandıranlar var dikkat edin. Benim başıma geldi, ben çarpıldım siz çarpılmayın. Beni çarpan insanları burda size teşhir ediyorum. Bunları tanıyın ve tanıdığınız herkese bunları söyleyin ki bunlar başka kimseleri dolandırmasınlar. İlanlar kısmında gördüğüm leptosoma kitumba satıyorum diyen bir vatandaşla takas işine girdim. Bana balıklarını gönder bende sana balık göndereyim. Ben ona 1 dişi bir erkek Saolosi çift gönderdim, oda sözde benim balıkları alır almaz aynı gün otobüsle bana 2 dişi leptosoma gönderecekti. Balıkları aldınmı diye sordum vatandaşa msn adresinden evet elemanı gönderdim almaya dedi. Biraz sonra yine aradım, msn si açıktı, cevap veren burda yok ben eşiyim dedi. Çarşıya çıktı birazdan gelir dedi. Daha sonra yine aradım. Balıkları aldınmı dedim evet aldım ama balıklar ölmüş dedi. Canlı hayvandır ölebilir, ama ölmemesi için elimden gelen hertürlü önlemi alarak göndermiştim, her bir balıkğı büyük yol torbasına koymuştum iki kat torbaya, oksijen basmıştım ve 4 kat gazeteye sardıktan sonra hava geçirmeyen strafor koliye koydum. bantladım etrafını otobüse verdim. Bu şekilde gönderdiğim hiç bir balık bir tek zaiyat vermeden yerine ulaşırken bu balıkların ölmesine şaştım. Yinede canlı hayvandır ölebilir dedim, ölmüşse canın sağolsun dedim yenisini göndereyim bugün sana ama sende bana bugün balıkları çık dedim. Adam başladı kıvırmaya, balıklar yolda ölürler ben güvenemem, gönderemem demeye başladı. Denizlide senin memleketinden arkadaşım var onu senin yanına göndereyim, gelsin senden balıkları canlı alsın ve bana canlı olarak o göndersin dedim bende bugün hemen balıkların çıkayım sana bu sefer otobüsün içinde göndereyim canlı gelsin diye. Kabul etmedi hayır gönderme arkadaşın ben balık filan vermem dedi. Bu vatandaş Denizli'de ikamet etmekte ve market çalıştırmakta. Denizlideki ve tüm türkiyedeki balık meraklıları bu vatandaşı tanısınlar. Dolandırıcının teki, sözünde durmaya balıkları takasta göndermeyen kişinin ne kadar alçak olduğunu görsünler. msn adresinide veriyorum ki herkes bu vatandaşı iyi tanısın. kerimozkutuk@hotmail.com bu vatandaşın msn adresi. Leptosoma, lelupi, frontaza, yunus üretiyormuş sözde ve satıyormuş. Kimseyi bu şekilde bir daha dolandıramayacağını gelin hep birlikte bu adama gösterelim. Bunu tanıyan varsa herkese bunu anlatsınlar ve tanıtsınlar bunun bir dolandırıcı olduğunu, akvaristlerin yüzkarası olduğun



çok ilginç 1 durum, yukardaki yazıda hobicileri dolancılara karşı uyarıyor arkadaş, ama şimdi kendisi iddalara göre dolandırıcı durumuna düşüyor.

namık2009-07-26 18:51:52

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AkvaryumİstanbulÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 119
AkvaryumİstanbulÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2009 14:05
Bu konu dallasa dönmüş :)
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DAKO08Çevrim Dışı

Kayıt: 10/05/2008
İl: Antalya
Mesaj: 4
DAKO08Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2009 14:20

Mustafa bey sizin yaşadıklarınızın aynısını bende yaşadım yaklaşık 6 ay evvel ve abdulklah beyin dolandırıldığını iddea  ettiği konunun altına yazmıştım görüyorumki sizde abdullah bey tarafından bariz dolandırılanlardan biri olmuşsunuz,burdan herkese bu yazıyı okuyan herkese sesleniyorum hacı diye anılan sayın abdullah göçer tam bir profesyonel dolandırıcıdır herkes dikkat etsin,ayrıca sizin konu kapanmış dava falan açacağım diye buyursun bana dava açsın ben burdayım, bugüne kadar kaçan abdullah bey belki adliyede karşıma çıkar.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

PEKTASMURATÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/01/2008
İl: Ankara
Mesaj: 971
PEKTASMURATÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2009 23:16
Yahu bu ne biçim bir yüzsüzlük veyahut arsızlıktır?! Şaştımda kaldım. Allah kötülerle karşılaştırmasın. Pes!!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir