Akvaryum istiyorum


ClaynoxÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2007
İl: Kayseri
Mesaj: 39
ClaynoxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2008 23:42
Evet bir tane güzel bir akvaryum istiyorum. Çünkü forumda okuduğum halde gittim en küçüğünden akvaryum aldım. Ne çöpçüm sığıyor içine nede balıklarım rahat. Acele ettim, umursamadım, yanlış tür seçitim şimdi akvaryumumdan zevk bile almıyorum. Bazen kızıp akvaryumun camını kırasım geliyor. Küçük bir akvaryum, Dekorunu yapmamışım, Kirli ya mavi yada yeşil berrak olmayan suyum, fazla attığım yemler, Aşırı doğuran luzumsuz bir tür beslemem hepsi bende stres yarattı. Çikletler gözünü yediği için bana hediye edilen gözsüz köpekbalığını aldım akvaryumuma 8 yavru bir platy anaç öldürdüm. Acaba hastalık mı var akvaryumumda???
Bir işe yaramayan aptal bir filtre, Estetikten yoksun balıklar vs vs
 Bunlara bir çizik çektim.
Pişmanım çok pişmanım...
Çok uzattım kısa ve öz yazmak istiyorum.
Küçük akvaryumumu lokantamıza hibe edeceğim. İçindeki aile planlamasından yoksun platy ve lepisteslerle
 
Ben anladımki çiklet aşığıymışım. Evet öyle yer kavgaları, birbirleriyle ağız ağıza yitişmeleri, Çanaktaki yavrulamaları hakiki balıklar çikletmiş.
Benim isteğim şu. Çiklet akvaryumu yapacağım. Büyükçe, bitkisiyle, dekoru ve kayasıyla yapacağım.
Bana tahmini bir fiyat ve ölçü verirmisiniz?
Burdan usta aktirivislere rica ediyorum. Markalarıyla makinalar, ismiyle aksesuarlar istiyorum. Profesyonel manada yapmak için.
Yemin ediyorum 70 cm genişlik 30 cm derinlik 40 cm yükseklikle akvaryumdan zevk almadım. Canlı doğuranlarlada işim olmaz. Estetik sıfır.
Forumdaki tanıtımlarda öyle akvaryumlar görüyorumki maşaallah diyorum. Kıskanıyorumda o kadar güzel akvaryum tasarlamışlar ki, geri kalmış olmak beni kamçılıyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

m.güngörÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/10/2007
İl: Malatya
Mesaj: 233
m.güngörÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2008 23:48
Merhaba Murat Bey. Gerçekten okurken kendimi gördüm yazdıklarınızda. Benim de 100 ltrelik akvaryumum vardı. 1 hafta önce 120*50*65 (110 ytl cam+50 ytl demir profil) boyutlarındaki akvaryumu yaptırdım ve şu anda kafam rahat. Bu arada imkanınızın el verdiği en büyük ölçülerde akvaryum yaptırın...
 
 
 
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir