Akvaryum


aydins74Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 471
aydins74Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 12:56
Öncelikle kolay gelsin arkadaşım. Arkadaşların bir çok uyarısı yerinde. Bence o ışıklandırmadan kurtul akvaryumun içinde çok yer kaplamış. Suyunu ise çoğalt akvaryumun üstünden 5 santim filan boşluk kalana kadar doldurabilirsin. Filtre olarak ise yeni aldığın filtreyi geri verebiliyorsan geri ver yerine şelale tip filtrelerden al hiç bir dalga yapmadan güzel bir temizlik sağlayacaktır daha önce ki ufak iç filtrenide yardımcı olarak kullanabilirsin. Ben ufak akvaryumumda devamlı olarak şelale tipi filtre kullanmıştım randıman olarak iç filtrelerden çok daha iyi olduklarını düşünüyorum.
Zebralar arkadaşlarında dedikleri gibi pek değeri olmayan balıklar ve başlangıç için canlı doğuran besleyebilirsin ve zamanla tecrübe sahibi olursun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ilkergünÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 193
ilkergünÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2009 16:36
Zebralar bulaşma kardeşim kesinlikle ben ettim sen etme Tebessüm Aman şimdi herşeyimi en baştan kurup bitkili akvaryum kurucam sanada onu tavsiye ederim arkadaşların dediklerine katılıyorum suyunu tamamen doldur lamba yerine floresann takmanı tavsiye ederim yapay malzemeleri cıkar güzel bitkilerden al elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış inan daha çok zevk alıcaksın

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir