akvaryum yüksekliği


invulnerableÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 09/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 3575
invulnerableÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 22:36
[QUOTE=kibrit] Arkadaşlar bir iki yıldır malawi cikletlerinden bazı balıkları besliyorum, açıkçası artık çekici gelmemeye başladı. Bitkili akvaryum kurmak istiyorum, hangi balıklar bitkili akvaryumda beslenebilir, en uygun akvaryum ebatı kaç cm olmalı, hangi bitkilerden ne kadar kullanmalıyım, karbon dioksit üreten düzenek şart mı, ışık kullanmalı mıyım, balık sayısı ne kadar olmalı? Saygılar.

Arkadaşlar bitkili konusunu araştırmadan sordum soruları, pardon, tecrübelerinizden kestirmeden faydalanmak gibi kötü bir niyetim vardı da.. Şu andan itibaren araştırıyorum, saygılar..
[/QUOTE]
Bu sorunun yüzlerce cevabı var.Çünkü çok seçenek var bitki akvaryumlarında.Yani şu kadar şu bitkisinden şu kadar da şu bitkisinden koymalıyım ölçüler şu şu şu olmalı diye bir şey olsa zaten herkes aynı akvaryumu kurardı nasıl bir peyzaj uygularsınız acaba?Kafanızda ne var?Ne düşünüyorsunuz?Ona göre önerilerde bulunalım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

suleymantireÇevrim Dışı

Kayıt: 27/10/2009
İl: Isparta
Mesaj: 60
suleymantireÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 23:48
Bir sıra iri kayrak taşlardan da dizilebilir böylece kum karışma olasığı da ortadan kalkmış olur. Akvaryum kendi yapımınızsa taş hizasına kadar band çekerseniz görüntüde güzel olur. Bir fikir olarak aklınızda bulunsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kibritÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/06/2009
İl: Içel
Mesaj: 1095
kibritÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 20:04
Bitkili konusunu araştırmaya başladım sayılır, araştırmadan önce sordum soruları, tabi yanlış oldu. Neyse konuyu okuyayım sonra takıldıklarımı sorarım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir