Akvaryumcuda cekilen resim geçerlimi


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 14:37
Ozgur bey benım bıldıgım tek akvaryumcu katılımcı eger varsa onlarında adını yazarım benım ıcın sıkıntı yok . Bilenen Ozgur Bey oldugu için onun adının kullanılması cok normal . Bence Ozgur bey ve arkadasları balık satsınlar yarısmalara katılmasınlar ve balıkları satarkende ınsanları kandırmasınlar .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AkvaristÇevrim Dışı

[C]2,2,14765[/C] [C]2,3,14765[/C]
Kayıt: 12/09/2006
İl: Ankara
Mesaj: 2049
AkvaristÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 17:47

Artık cevap vermeden edemiycem.Terbiyesizlik etmiycem.Kimseyi kandırdıımız yok.Dava et o zaman görelim.Bu konuyuda seni muhattap alıp uzatmıycam.Git dava et daha bişey demiyorum.

Ben burda tartışmak için bulunmuyorum.Yarışma işte bende katıldım.Makinamda güzel, balıklarımızda.Reklamda yapsam oraya yazardım.Reklamda değil.Fotograf bu fotograf.Daha da uzatmayalım.Hadi iyi günler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 18:05
Pardon anlamadım siz dedınız o kadar konusan olursa dava ederız acık adresınızı verın dedınız verdık. Biz ınsanız kımsenın ekmegıyle oynamayız kı malıyeye yapacagım bır telefonla mılyarlık zarar alacaktınız ama yapmadım cunku bızım kımsenın ekmegınde gozumuz yok . Dava etmek ıstesem yıne ederım ama bıze yakısmaz ama benı daha fazla zorlamayın gerekenı yapmak zor degıl şirket avukatımla bır gorusmeme bakar . Hem sahte sertıfıkalı balık satın hem ınsanları tehdıt edın bumu sızın iş ahlakınız . Sacma sapan bırsey yazacaksanız yazmayın muhattabım degılsınız . dejawu2007-07-01 18:06:24

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

goktugyÇevrim Dışı

Kayıt: 11/03/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1501
goktugyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 00:56
Bu ve benzeri konulardan uzak kalmayı yeğelediğimi bir çok forum üyesi bilir. Ancak nacizane yorumumu kabulleneceğinizi umarak bir iki şey yazmak isterim. Akvaryum ve akvaryum canlıları yarışmalarına, bazı kullanıcılar uzun zamanlarını vererek ( değerli kardeşim halit bunlardan biridir. Sınırlı imkanlarla 1.5 ay kadar 1. olduğu tank için zaman harcamıştır )hazırlanmaktadır. Bazı kullanıcıların ise ellerindeki imkanlar sınırsıza yakındır. Özellikle akvaryumcuların/akvaryumcularda çalışan nacizane insanların gerek dekor, gerek bitki gerekse canlı çeşitliliği olarak evlerinde bu hobiyi idame ettiren insanlara göre inanılmaz bir artısı vardır. Serkan Bey'in söylediklerinde katıldığım nokta şudur. Mademki yarışmalar yapılıyor, en azından başlangıç aşamasında katılımcıların eşit olabilimesi için, ev-işyeri ( akvaryumcular dışında ) katılımların kabul görmesi gerekliliğidir. Ya da akvaryumcuların/akvaryumcu çalışanlarının evlerindeki kendi tanklarıyla bu yarışmalara katılmalarıdır. Doğru olan şeye doğru analizlerle yaklaşılması taraftarıyım. Yukarıda bahsettiğim üzere bu sektör içerisinde bulunan/çalışan kişilerin ellerindeki imkanlardan tutun da canlı çeşitliliğine kadar ev hobicilerine karşı, bu tür yarışmalarda 1-0 önde başladıkları kanaatindeyim. Herkese iyi akşamlar dilerim... goktugy2007-07-02 00:57:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KIBRISLIÇevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2006
İl: KKTC
Mesaj: 119
KIBRISLIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 01:29
Herkese selamlar;
 
Bende sitemizdeki ilk akvaryum canlısı yarışmasına katılmıştım. Hatta katılırken amacım kazanmaktan ziyade o dönemlerde yarışmalar hakkında yapılan "yapılsınmı? yapılmasınmı? yapılırsa hangi şartlarda yapılsın?" tartışmalarından sıyrılarak sitemizin ve hobici arkadaşlarımızın bu tür konularda cesaretlendirilmesiydi. Çok şükür bugünlerde katılımlar ve kalite epey arttı. Ve hatta katılmak bayağı emek ve özveri gerektiriyor. Ancak bu noktada bende Serkan beye katıldığımı söylemek isterim. Şöyle ki ben kendi adıma çok sınırlı imkanlarla balıklarımı alabildiğim en kaliteli yemlerle besliyor, akvarumuma alabileceğim dekor malzemeleriyle yetinerek bu hobiyi yürütüyorum. Akvaryumcu olan veya akvaryumcularda çalışan arkadaşlar akvaryumlarını ve balıklarını tabiiki bizlerle paylaşsınlar. Ancak madem ki böyle bir yarışma var ve sonunda çeşitli hediylerle veya sadece onore edilerek arkadaşlarımız cesaretlendiriliyor ve bu hobi konusunda ilgileri arttırılıyor, bıraksınlar da yarışmalara da cebindeki harçlığından arttıran öğrenci, maaşından kesen çalışan veya evinin masrafından kısarak birşeyler yapmaya çalışan insanlar katılsın. Bence hobi bu şekilde, bu tür insanlar arasındaki böyle küçük, tatlı rekabetle gelişebilir. Akvaryumcularda çok güzel imkanlar olduğunu ve istenildiğinde neler yapabildiklerini zaten biliyoruz. Umarım mesajımdan kimse kırılıp alınmaz çünkü amacım gerçekten bu değil. Herkese saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir