Akvaryumda Işık Oyunları


emperor16Çevrim Dışı

Kayıt: 09/07/2011
İl: Bursa
Mesaj: 193
emperor16Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2011 23:28
[QUOTE=MeisteR] [QUOTE=emperor16]Arkadaşlar 2 tane daha ışık oyunu buldum mesela buradaki ışık oyunu nasıl yapılmış veya buna benzer ışık oyunları nasıl yapılır?
[/QUOTE]

Bu metinde şair doğayı tanka taşımış :D

Sorunu cevaplayayım. Tankın içinde 2 ışık ve ışığa göre yerleştirilmiş arka planlar var. Gündüz ışığı tepeden sol üstten vurmakta (parlak olan yerde) gölge karanlıklarına dikkat ederseniz anlayacaksınız. Burada muhtemelen gün ışığı kullandı yada daha büyük ihtimalle SPOT LAMBA kullandı.

İkinci ışık ise en arkadaki parlak yerde. Orada da gün ışığı yada Spot Lamba kullandı fakat altyapının altında birazının kalmasıyla ve arka planın arkasında kalmasıyla ışık azalırken ışığın arkadan vurması sayesinde önde gölge oluşuyor.

Zamanlayıcı ile bunu yapabilirsin fakat arka planı nasıl yapacağın hakkında hiçbir fikrim yok. Belli saatlere zamanlayıcıyı ayarlayıp üstteki ışığı söndürüp arkadakini yaktırabilirsin.
[/QUOTE]

Anladım hepsi hoş güzel muhtemelen kırmızı ışık kullanılmış ancak anlayamadığım nokta neden akvaryumun ışık vuran noktalarında kırmızılık yok. Gerçekten merak uyandırıcı bir çalışma sahibine sormak gerekiyor. 

Photoshop olduğunu zannetmiyorum 24. yarışmada derece aldı bu akvaryum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir