Altum besleyen var mı?


gandalfmkÇevrim Dışı

Kayıt: 25/07/2011
İl: Bursa
Mesaj: 17
gandalfmkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 11:54

Evet söylediğiniz fiyatlar ucuz değil ama bence gelmemesi veya satılmaması konusu yazdıklarınızı okuyunca biraz efsaneden(yada acı gerçeklerden) kaynaklanıyor diye düşündürdü bana..

Şöyle ki, bahsi geçen paraları verebilecek tahminimizin çok üzerinde insan vardır aslında ama toplumda "nasıl olsa ölecek" düşüncesi hakimse 3-5 TL gibi bir para olmadığı sürece kimse alıp yaşatmayı denemeyecektir.
 
Yaşam ve üretim şartlarıyla ilgili tecrübe yok denecek kadar az. Birçok işi deneme-yanılma yöntemiyle öğrenen kişiler (yani bizler) tedarik şartlarının da zorluğu sebebiyle ilk kayıpta pesediyor yada etmek durumunda kalıyor.
 
Red terör örneğinde olduğu gibi hakikaten işin hakkını verebilecek kişi yada kişiler bir araya gelip beraber tek bir hedef(türkiyede yaygınlaştırmak) üzerine çalışmadığı sürece olabileceğine pek inanamıyorum. Bu şartlarda bugün bile bu işe başlanmış olsa ve herşey yolunda gitse ilk yavru zamanı 2015 yılı gibi çıkar karşımıza Kısacası bence bu efsane daha çok sürer...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cenk BildirÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/11/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 2341
Cenk BildirÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 17:36
Silinen mesajım ile ilgili açıklama geldi. Silinme sebebi üslub, yazının içeriği ya da forum kuralları  ile alakalı değil, ismi geçmiş olan firmanın anılmak istememesi. Açıklama için teşekkürler. 
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir