Anlayamadım Resimlere bakın belki siz anlarsınız?


zaperÇevrim Dışı

Kayıt: 17/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 42
zaperÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 17:20

İLK YUMURTALARINI DÖKTÜLER HEM BENIM HEMDE MELEKLERİMİN İLK YUMURTASI OLDUGU ICIN ACEMİLİĞİMİZE GELDİ ARADAN 10 GÜN GEÇTİ..

1-çok kavga ediyolar  hatta aşırı 2 sınınde dişi olma ihtimali varmı?Tahmınlerıme göre daha kırçıllı olan erkek çünkü sade olanda resımdede yakalamaya çalıştığım gıbı daha kalın bı anüs war

2-bana göre erkek olan yeni daha kırçıllı.dişiye göre daha ufak oysaki aynı gun ve boyutta almıştım çok küçüklerdi aynı ortamda buyuduler arastırdıklarıma göre dişi daha ufakolurmuş

3-dişi olanın    yanı daha sade olanın ağzında da alt dudağında bı beyazlaşma var hatta mınık diş ısırığı gıbı 3tane tırtıklı alan war ve aalt çenesıuste goredaha genişledi mantar sandım ağızda pamuklaşma tarzı bısey sandım spel-flesh fungus stopaldım4 gun     uyguladım ama hala aynılar..

4-Şampuan kutusunu iyici temizleyim arkasına vantuzlarla tutrup   cama koydum daha once cunku motora       yumurtladılar motor ceker dıye böle bsey yaptım şampuan kutusuda hafif parlakımsı sorun olurmu?

5-karınları ıkısınınde çok şiş ..ısıda gordugnuz gıbı 27-28?

BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNZ??????bilinçsizlikten bişey olursa çok üzülürüm mınıcık aldım bunları bu hale kadar baktım maneviyatıda benım için        cokyuksek bunlar ıcın bıtane balık bırakmadım tankımda sadece bunlar war:D

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Savaş_UZUNÇevrim Dışı

Kayıt: 23/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 194
Savaş_UZUNÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 18:31
Geçmiş olsunmagirus2012-02-23 13:01:15

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mgokkavasÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 29/01/2008
İl: Ankara
Mesaj: 576
mgokkavasÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 11:20
Çok kavga ediyorlarsa birbirlerini görebilecek ama ulaşamayacak şekilde bir süreliğine ayırın. Hangisi daha saldırgan ise onu kafes, sepet benzeri bir şeyle akvaryum içinde ayırabilirsiniz. Bunu yaparken bu bölme/hapishane/yuva ne derseniz deyin bunun balığı yaralamayacak şekilde olmasına dikkat edin. Örneğin bir sepet koyarsınız sepetin deliklerinden balık ağzını biraz dışarıya çıkartır o sırada alın bölgesi sepete sürtünür zedelenir vs. Bunlara dikkat etmek lazım.
 
Dudaktaki konu şu an için önemli değil çok daha fazla büyürse endişelenmek lazım o tip dudak büyümeleri olabilir tedavisi olmayan bir hastalıktır.
 
Ama sizin balıktaki daha çok balıkların birbirleriyle dudak dudağa tutuşmalarından bir şişme gibi görünüyor, balıkları ayırırsanız iyileşme olması lazım.
 
Bir süre sonra yumurtlayacak olan olursa bir araya getirirsiniz ve hangisi dişi izlersiniz.
 
Şu an gördüğüm kadarıyla sizin erkek dediğiniz bence dişi. Ama resimlerden çok net anlaşılmıyor tersi de olabilir.
 
Balıklarınız genel olarak sağlıklı endişelenicek bir durum yok eğer çok didişiyorlarsa dediğim gibi bir süre ayırın bir arada kalırlarsa o zaman birbirlerine ciddi zarar verebilirler. 
 
Bu arada tekrar baktım evet bir resimde sizin dişi dediğinizin tüpçüğü kalın görünüyor sanki dişi gibi.
 
İki dişi de olabilirler.
mgokkavas2012-02-23 11:22:43

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

zaperÇevrim Dışı

Kayıt: 17/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 42
zaperÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 11:53
İlginiz için çok teşekkür ederim..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir