Antalyada akvaryum yaptiracak yer ariyorum


VaGuSÇevrim Dışı

Kayıt: 08/07/2007
İl: Antalya
Mesaj: 42
VaGuSÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 15:30
Oncelikle hepinize merhabalar siteye yeni uye oldum bende.Sizden ricam antalyali arkadaslarin bana yardimci olmasi.Yaklasik 4-5 senedir akvaryum sahibiyim ve malum her akvaryum sevdalisi gibi bende giderek tanki buyutuyorum.Suan elimde yaklasik 100 lt lik bir kose akvaryum var.Bunu duz dikdortgen ve buyuk bir akvaryuma buyutmek istiyorum.Yaklasik ebat olarak 120x50x50 civarlarinda olacak.Fakat ben istanbullu oldugum icin antalyayi bilmiyorum ve en iyi iscilikle bu akvaryumu nerede yaptira bilirim hicbir fikrim yok.Birkac konu basligi okudum ama ihtiyacim olan bilgiyi bulamadim ve malesef istanbuldan sonra antalya akvaryumculuk sektoru olarak gercekten cok dusuk durumda:(Sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaslarin bana yardimci olmasi.Simdiden tesekkur ederim...
VaGuS2007-07-08 15:31:01

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

faNtAsYbOyÇevrim Dışı

Kayıt: 01/01/2007
İl: Antalya
Mesaj: 45
faNtAsYbOyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2007 02:47
[QUOTE=VaGuS] Oncelikle hepinize merhabalar siteye yeni uye oldum bende.Sizden ricam antalyali arkadaslarin bana yardimci olmasi.Yaklasik 4-5 senedir akvaryum sahibiyim ve malum her akvaryum sevdalisi gibi bende giderek tanki buyutuyorum.Suan elimde yaklasik 100 lt lik bir kose akvaryum var.Bunu duz dikdortgen ve buyuk bir akvaryuma buyutmek istiyorum.Yaklasik ebat olarak 120x50x50 civarlarinda olacak.Fakat ben istanbullu oldugum icin antalyayi bilmiyorum ve en iyi iscilikle bu akvaryumu nerede yaptira bilirim hicbir fikrim yok.Birkac konu basligi okudum ama ihtiyacim olan bilgiyi bulamadim ve malesef istanbuldan sonra antalya akvaryumculuk sektoru olarak gercekten cok dusuk durumda:(Sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaslarin bana yardimci olmasi.Simdiden tesekkur ederim...
[/QUOTE]

Merhaba siteye hoşgeldiniz;

Akvaryum yaptırmak istediğinizi belirttiniz fakat bir kaç sorum olacak istediğiniz ebatta akvaryum mu bulamadınız ? 2. Akvaryum yaptırmak derken cam herşey dahil yapım mı ? yoksa camını kendiniz alıp birisine mi yaptırmak istiyorsunuz ?

Size şöyle yardımcı olayım malum sizinde söylediğiniz gibi antalyada balık piyasası ve akvaryum piyasası çoğu zaman fahiş fiyatlara ulaşıyor zaten akvaryumcu sayısı da kısıtlı denebilecek gibi birşey.
Şimdi gelelim sizin tankınıza eğerki tamamiyle cam dahil yaptırırım diyorsanız akvaryumcuların geneli bunu yapıyor bu konuda sizi yönlendirebilirim tabiki fiyat alırsınız ve size en uygun neresiyse oradan yaptırsınız ama kendim yaparım  derseniz cam alabileceğiniz bir kaç toptancı yeride tarif edebilirim birleştirme konusundada yardımcı olabildiğim kadar olurum  kapak felanda tasarım veya çeşitli malzemelerden kolaylıkla yapılabilir ama sehpa isterseniz sanayide demir sehpasınıda uygun fiyatlı yaptırabileceğimiz yer var onuda hallederiz mobilya isterseniz o konuda tanıdığım yok ama eliniz birazcık yatkınsa bir tabaka mdf alıp aldığınız toptancıda bunu kestirip daha sonra evde demir sehpaya kolaylıkla monte edebilirsiniz hani şu paket gardroplar felan gibi.
Akvaryum ölçüleriniz için 10 mm rodajlı cam yeterli olacaktır tabiki atkı kuşak atmak isterseniz sizin elinizde veya fiyat konusunda sorun olmaz derseniz direkt 12 mm cam fakat ben olsam 8 mm den yapardım ki yaptım aşağıda link veriyorum benim ölçülerim 100*60*50 dir ve 8 mm camdan atkısız kuşaksız dır hatta olduğu gibi görünsün diyerek kapak bile  yapmadım tamamı sehpa dahil kendi yapımımdır.

http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=97614&KW=


faNtAsYbOy2007-07-09 02:48:19

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir