Arka Fon Basılması


rid1Çevrim Dışı

Kayıt: 31/01/2010
İl: Afyon
Mesaj: 16
rid1Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 17:02
                    Arkadaşlar uzun süredir malawi akvaryumum için kullandığım siyah arka fonun yerine akvaryuma derinlik katabilecek manzaralı bi arka fon kullanmaya karar verdim. Forum arkadaşlarımın resimlerinde gördüğüm  manzaralı, akvaryuma derinlik verebilecek bi fonu kendi akvaryum ebatlarımda bulamadım (100x50) . Bende İnternette bulduğum yüksek çözünürlükteki resimleri akvaryumuma göre reklamcılarda bastırmaya karar verdim
       
                     Ama bu işin istediğim gibi sonuç verebileceğinden şüpheliyim. Acaba daha önce akvaryumuna arka fon bastırmış kimse varmı? Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

urukhraiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 1057
urukhraiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 17:10
Eğer arka fonu akvaryumun içine koyacaksanız, dijital baskı makineleri ile basılmış resimleri kesinlikle kullanmayınız. Çünkü bu baskıda kullanılan mürekkepler müthiş derecede zehirli kimyasallar içeriyor. Bu baskılar yapılırken ağıza filtre takılması gerekiyor ve vücudunuza değerse alerjik reaksiyonlara yol açıyor. 

Ben arka fonu dijital baksı ile brandaya bastırmıştım ve arkaya yapıştırmıştım bir dönem, sonra fondan sıkıldığım için değiştirdim. Dışarıdan yapıştırılacaksa elbette olabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NeptunÇevrim Dışı

Kayıt: 19/01/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 144
NeptunÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 17:55

Şüphen olmasın gittiğin dijital baskı merkezi yada tabelacıya isteğini anlat. Yüksek çözünürlükte baskıyı gerçekleştirsinler. Problem yaşamazsın.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir