Arka Fon Çalışması(İlk)


jarniÇevrim Dışı

Kayıt: 26/09/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 177
jarniÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2012 13:08
Arkadaşlar merhaba forumda  sizlerin paylaşımlarıyla öğrendiğim kadar bilfiyle bi fon çalışması yaptım su anda sorunsuz calısıyor.

Akvaryum içi resimleri daha sonra ekleyeceğim.


Öncelikle kullandığım malzemeler şunlar;

İşim gereği kalekim firmasıyla çalışıyoruz ve onların kimya bölümünde yeni ürünler üretmeye bulmaya çalışan kimya labaratuarındakilerle görüştüm.Görüşme sonucunda fuga  olduğu belirtilen bütün flex derzler kullanılabilr olduklarını hiç bir markanın farketmeyeceğini sadece antibakteriyel farkı olabileceğini ve bu özelliğinde balıklarda sorun etmeyeceğini cünkü (içlerinden bir kişi) kendisininde kullandığını akvaryumda soylediği için kalekim  derz dolgu aramayı bıraktım.Yinede fabrikadan istedim ancak paket acamayacaklarını 20kg lik olduğunu fabrikanın satıs yapmadıgını soylediler.Bunun üzerine aşağıdaki ürünü aldım hiç bir sorun olmadı 4 gündür sorunsuz calısıyor.




Dikkat ederseniz arkasında ürün özelliğinde fuga malzemesidir ibaresi var.Ayrıca paketin önünde flex derz yazmakta.




Bunlar diğer kullandığım ürünler.Hardal ve Siyah aldım çünkü derz dolgu rengi beyazdı.Ayrıca kahverengide kullandım maksadım volkan tası tonlarını tutturmaktı.





Bun bölüm dış filrte borularının gececeği oyuklar.Sağdan ve Soldan iyi ölçmek gerekiyor daha sonra sorun cıkmaması içn ayrıca filtrenin plastik borularının yetmediği mesafeden sonra halı yıkama hortumlarından kullanarak uzattım.






Buda Son hali an an çekip gösteremediğim için kusura bakmayın.

Ayrıca ilk denemem olduğu için ve evde net olmadığı için  unuttuklarım ve deneyimsizlikten dolayı eksiklerim oldu renk ve görüntü itibari ile çok doğal bi goruntu oladı ancak ilk denemeye gore basarısız degildi.











Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EvsedKaridesÇevrim Dışı

Kayıt: 06/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 91
EvsedKaridesÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 11:19
Güzel olmuş arkadaşım eline sağlık.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir