Bakimli güzel pet shop görüntüleri!


OKan SönmezÇevrim Dışı

Kayıt: 07/04/2006
İl: Izmir
Mesaj: 26
OKan SönmezÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2006 15:53

Turkiyede hic bu kadar güzel ve son teknologili bir pet magzasi görmedim.Orada bu magazalari hayellerinde görürler.Turkiyede hayvan sevgisi batidakinden çok farkli.

Bakin bi, gidin bir ayni bunlarin gibi bir akvaryum shopu açin, nasil diger akvaryumcularda ayni yöntemi uykulayacaklar, yoksa iflas olurlar..

 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2006 10:45

 

Arkadaşlar hepiniz haklısınız ama mesela benim yerim z.burnunda istanbullu olanlar belki buranın maddi gücünü bilir burda 15-20 tane falan akvaryumcu (vergi levhasında öle yazıyor) var ben kendimi onların arasında yüksek sıralarda sayıyorum fakat şu resimlerdekinin tuvaleti kadar bile kaliteli değildir herhalde benim dükkan burda 18.000 euro yu telaffuz edecek adam yok, değil o kadarlık bir alışveriş yapsın. Sonuşta ben bu işi çok seviyorum burdan kazandığım paraların bir kısmını yine sokaklardaki hayvanlara yediriyorum ama sonuçta para kazanmak için yaptığım bir iş insanlar kaliteli isterse kaliteli satarız ama ucuz şeyler alıyorlar yapabileceğimiz pek bir şey yok....

Ama bir gün piyangodan büyük ikramiye çıkarsa  sadece zevkim için böyle bir yer açıcam söz  (e her insanın hayali olmalı)


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir